Stuffed Onion Rings Recipe by SooperChef

Are you a fan of trying new and delectable recipes everyday at your dining table? Then say hello to the stuffed onion rings recipe by the number one and largest cooking and food network of Pakistan: sooperchef.pk. The stuffed onion rings recipe is an appetizer that you can have with all sorts of ...
Read More

Stuffed Onion Rings Recipe by SooperChef

Are you a fan of trying new and delectable recipes everyday at your dining table? Then say hello to the stuffed onion rings recipe by the number one and largest cooking and food network of Pakistan: sooperchef.pk. The stuffed onion rings recipe is an appetizer that you can have with all sorts of fast food and bbq meals, and it can be a great addition to your iftari recipes for Ramadan. On the menu of sooperchef, there have been some really awe-inspiring recipes that can make your taste buds dance with joy. Some of the most honorable mentions include the likes of the hearty and smoky chicken tikka pulao recipe for the barbeque devotees out there, the dynamite chicken recipe that will explode with flavor in your mouth, the finger licking good lasagna roll-ups recipe, the protein filled keema lobia recipe and the last but not the very least: the tasty and crispy keema samosa (Pakistani recipe). The onion rings are basically a form of appetizer that is served as a side dish. This side dish is prevalent all over the United States of America, the United Kingdom, the continent of Australia, Ireland, New Zealand, South Africa and some parts of Latin America. They are made of a cross-sectional ring of onion, dipped in a batter. The outermost layer can also be a composition of a coating prepared by breadcrumbs. The battered or breaded onion ring is then deep fried in oil until it reaches a golden color and crispy texture. Some variants are also prepared using onion paste. Onion rings can be accompanied by all sorts of condiments including ketchup, mayonnaise, bbq sauce or chili sauce as well as hickory sauce. While typically they are served as a side dish or appetizer, they can be eaten on their own too. Find the complete stuffed onion wings recipe on sooperchef.pk for free.
Less Content

How to make Onion Stuffed Rings

Ingredients for Filling Mixture:
  • 3 potatoes (Boiled & Mashed)
  • 1 Chicken Breast (Boiled &Mashed)
  • 1 tsp chaat Masala
  • Salt (As Needed)
  • ½ tsp black pepper (crushed)
  • ½ tsp red chili powder
  • ½ tsp cumin powder
  • ½ cup bell pepper
  • 1 tbsp coriander leaves
  • 1 tbsp chili sauce
  • Ingredients for Stuffed Onion Ring Fillling:
  • Onions (As Needed)
  • Prepared Filling Mixture
  • Mozzarella Cheese
  • Ingredients for Stuffed Onion Rings:
  • 1 cup Maida
  • ½ tsp red chili powder
  • ½ tsp black pepper (crushed)
  • Bread crumbs (As Needed)
  • 1 Egg (well beaten)
  • Cooking Oil (As needed for frying)
  • Directions for filling Mixture:
  • 1. Take a bowl then add boiled potatoes, chicken, chaat masala, salt, black pepper, red chili powder, cumin powder, bell pepper, coriander leaves in this bowl & mix well
  • 2. Now add chili sauce
  • 3. Filling Mixture is ready
  • Directions for filling:
  • 1. Cut the onions into ring shape
  • 2. Fill these rings with the help of filling mixture (which we have prepared above)
  • 3. Add some mozzarella cheese in these rings, then again add some filling mixture to fill the rings completely
  • 4. Press it well so the mixture remain constant
  • Directions for stuffed onion rings:
  • 1. Add Maida, red chili powder, black pepper, in a small bowl & mix, maida mixture is ready
  • 2. Add some bread crumbs in another bowl
  • 3. Prepared egg mixture, for this you have to beat 1 egg
  • 4. Now coat prepared onion rings with Maida mixture, dip into egg mixture
  • 5. Apply bread crumbs
  • 6. Then fry these onion rings
  • 7. Stuffed Onion Rings are ready to serve
  • 8. Serve with some ketchup & Salad

Preparation Time:

25 Minutes

Cooking Time:

20 Minutes

Serve:

3-4

فلنگ بنانے کے اجزاء
آلو(اُبال کر پیس لیں) 3 عدد
چکن(اُبال کر ریشے کر لیں) 1بریسٹ
چاٹ مصالحہ 1 چائے کا چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ(کُٹی ہوئی) آدھا چائے کا چمچ
لال مرچ (پاؤڈر) آدھا چائے کا چمچ
زیرہ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
شملہ مرچ(چوپ) آدھا کپ
دھنیاکے پتے 1 کھانے کا چمچ
چلی سوس 1 کھانے کا چمچ

فلنگ کرنے کے اجزاء:
پیاز(رنگ) حسبِ ضرورت
تیار کی ہوئی فلنگ حسبِ ضرورت
مزریلا چیز حسبِ ضرورت
سٹفڈ اونین رنگ کے اجزاء
میدہ 1کپ
لال مرچ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
کالی مرچ کُٹی ہوئی آدھا چائے کا چمچ
بریڈ کرمبز حسبِ ضرورت
انڈا 1عدد
کھانے کا تیل حسبِ ضرورت

فلنگ بنانے کی ترکیب
ایک برتن میں اُبلے ہوئے آلو، چکن کے رشیے، چاٹ مصالحہ کالا نمک، لال مرچ پاؤڈر، زیرہ پاؤڈر، شملہ مرچ، ہرا دھنیا ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب اس میں چلی سوس ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
فلنگ کرنے کی ترکیب
ایک بڑی پیاز لیں اس کو کا ٹ کا رنگز نکال لیں اب اس کے ایک رنگ میں تیار کیا ہوا مصالحہ ڈال دیں۔
اب اس میں مزریلہ چیز کا ٹکڑا رکھ دیں اور دوبارہ اس پر تیار کیا ہوا مصالحہ رکھ دیں ۔
اب ایک برتن میں میدہ لیں اس میں نمک، لال مرچ، کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب ایک اور برتن میں بریڈ کرم لیں اور ایک برتن میں انڈا۔
اب فلنگ کیا ہوا پیاز کا رنگ کو پہلے میدہ میں لگا لیں پھر اس کو انڈے میں ڈپ کریں اور پھر اس پر بریڈ کرم اچھی طرح لگا لیں۔
اب اس کو کھانے کے تیل میں شیلو فرائی کر لیں۔
آپکے مزے دار اونین سٹفڈ رنگز تیار ہیں۔

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *