Recipes

More

Tomato Sausage Spaghetti Recipe

Tomato Sausage Spaghetti Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Tomato Sausage Spaghetti is a new and unique notion to your regular pasta recipe. The deliciousness of tomato sauce makes it super yummy and irresistible. Try out this Tomato Sausage Spaghetti and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Thaw K&N’s Jumbo Frank Sausage as per instructions on the pack.

2 .
Take K&N’s Jumbo Frank Sausage and cut it into 2-inch small pieces.

3 .
Now prick 7-8 strands of spaghetti through each piece of sausage.

4 .
In a pot, heat water, add salt, oil, and bring it to a boil. Add sausage pricked spaghetti in water and boil until spaghetti is 80% done. Strain through chilled water and set aside. Reserve 1/4 cup of spaghetti water for later use.

5 .
In a pan, heat oil, add onion and garlic, and sauté for 2-3 minutes. Now add parsley and tomato paste and cook for 2-3 minutes.

6 .
Now add reserved spaghetti water and mix it well again and cook until sauce thickens. Add salt and black pepper and mix well.

7 .
Add cherry tomatoes and cook for 1-2 minutes. Now add boiled spaghetti and K&N’s Jumbo Frank Sausage. Toss well for a minute on high flame.

8 .
Dish it out and add parmesan cheese on top. Your Tomato Sausage Spaghetti is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق جمبو فرینک ساسیج کونرم کر لیں۔

2 .
اب جمبو فرینک ساسیج لے کر ان کو دو انچ چھوٹے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

3 .
پھر ساسیج کے ہر ٹکڑے میں سے سپیگٹی کے سات سے آٹھ سٹرینڈ گزار کر رکھ لیں۔

4 .
اب ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر ابال لیں۔ پھر اس میں ساسیج سپیگٹی ڈال کر اسی فیصد پکنے تک پکائیں۔اب سپیگٹی کو ٹھنڈے پانی میں چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں اور بعد میں استعمال کے لئے ایک چوتھائی کپ سپیگٹی پانی سائیڈ پر رکھ دیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز، لہسن ڈال کر دو سے یتین منٹ تک بھون لیں۔پھر اس میں پارسلے اور ٹماٹر پیسٹ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

6 .
پھر اس میں بچا ہوا سپیگٹی پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور سوس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔اب اس میں نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

7 .
اب اس میں چیری ٹماٹر ڈال کر ایک سے دو منٹ پکائیں۔پھر اس میں ابلی ہوئی سپیگٹی اور جمبو فرینک ساسیج ڈال کر تیز آنچ پر ایک منٹ پکالیں۔

8 .
ایک ڈِش میں ڈال کر اس پر پامیزن چیز ڈالیں۔مزیدار ٹماٹو ساسیج سپیگٹی تیار ہے۔

Recipe Tips