Recipes

More

Seekh Kabab with Mushroom Gravy Recipe

Seekh Kabab with Mushroom Gravy Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

With restaurants being closed, are you craving for a fancy meal? Presenting you delicious Seekh Kabab with Mushroom Gravy Recipe, made with K&N’s Seekh Kabab, a perfect meal to accompany you at your family dinner. Try out this unique Seekh Kabab with Mushroom Gravy Recipe and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Prepare K&N’s Seekh Kabab as per instructions on the pack.

2 .
In a pan heat oil, add garlic, onion and sauté for a minute. Now add mushrooms and cook for 5-7 minutes on medium flame.

3 .
Add flour and cook for a minute. Now add water, K&N’s stok, salt, and black pepper, mix well and cook until thick in consistency. Now add prepared K&N’s Seekh Kabab and give it a good mix. Your Kabab Mushroom Gravy is ready.

4 .
In a pan heat butter and oil, add garlic and sauté until golden brown. Now add black pepper, salt, soy sauce and mix well. Add boiled rice and Sprinkle green onion on top. Give it a good mix.

5 .
Your rice is ready; serve with mushroom gravy and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کباب مشروم گریوی بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق سیخ کباب تیا رکر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔پھر اس میں مشرومز ڈال کر پانچ سے سات منٹ ہلکی آنچ پر پکائیں۔

3 .
پھر اس میں میدہ ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔ اب اس میں پانی،سٹا ک کیوب، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔اب اس میں تیار کئے ہوئے سیخ کباب ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔کباب مشروم گریوی تیار ہے۔

4 .
ایک پین میں مکھن اور کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر گولڈن براؤن کر لیں۔اب اس میں کالی مرچ، نمک اور سویا سوس ڈا ل کر اچھی طرح مکس کر لیں۔پھر اس میں ابلے ہوئے چاول ڈال کر سبز پیاز چھڑک دیں اور اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
چاول تیار ہیں تیارکی ہوئی کباب مشروم گریوی کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips