Recipes

More

Reuben Omelette Recipe

Reuben Omelette Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    2

Start your day with a healthy and delicious Reuben Omelet breakfast. This creamy and cheesy omelet stuffed with K&N’s Pastrami Strips is a quick yet wholesome recipe for your mornings. Try out this Reuben Omelet and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add mayonnaise, ketchup, black pepper, lemon juice, garlic, tabasco sauce, onion powder. Mix them well and keep aside.

2 .
Take K&N’s Pastrami Strips and chop them, set aside.

3 .
In a bowl add eggs, salt, white pepper powder, red chili flakes, chopped K&N’s Pastrami Strips and beat until fluffy.

4 .
In a pan, heat oil and add cabbage, capsicum and onion. Sauté them for 2-3 minutes. Now add salt, black pepper powder and lemon juice. Cook for 1-2 minutes. Set aside.

5 .
Heat butter on a pan and add the egg mixture evenly on the pan. Allow to cook for 2-3 mins. Once most of the uncooked egg on top is gone. Place K&N’s Pastrami Strips, cheese slices and sauteed veggies.

6 .
Flip one half of the omelet over the other half and allow to cook for 4-5 minutes on low flame.

7 .
Take of the flame and drizzle Thousand island dressing. Serve with mashed potatoes and your Reuben omelet is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
تھاؤ زنڈ آئی لینڈ ڈریسنگ بنانے کے لئے ایک باؤ ل میں مایونیز، کیچپ کالی مرچ، لیموں کا رس، لہسن، تبیسکو سوس اور پیاز پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
ایگ مکسچر بنانے کے لئے پاسٹرامی سٹرپس لے کر ان کو باریک کاٹ لیں۔

3 .
اب ایک باؤل میں انڈے، نمک، سفید مرچ پاؤڈر، کٹی لال مرچیں اور کٹی ہوئی پاسٹرامی سٹرپس ڈال کر اچھی طرح پھینٹ لیں۔

4 .
ساتے ویجیز بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں بند گوبھی، شملا مرچ اور پیاز ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔اب اس میں نمک، کالی مرچ پاؤڈر اور لیموں کا رس ڈال کر مزید ایک سے دو منٹ پکائیں۔

5 .
ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس میں ایگ مکسچر ڈالیں اور دو سے تین منٹ پکائیں۔اب آملیٹ کے آدھے حصے پر پاسٹرامی سٹرپس، چیز سلائس اور ساتے کی ہوئی ویجیز رکھیں۔

6 .
اب آملیٹ کی سائیڈ پلٹ کر ہلکی آنچ پر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔

7 .
پھر چولہا بند کرکے اس پر تھاؤزنڈ آئی لینڈ سوس ڈالیں۔مزیدار روبن آملیٹ تیا ر ہے۔میش کئے ہوئے آلوؤں کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips