Recipes

More

Potato Finger Recipe

Potato Finger Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Research Content

Potato Finger a quick snack yet tasty for your Iftar and appealing in presentation. Coat your potato fingers in Kurkure and make them extra crunchy and spicy. This recipes is a must try when you’re getting late and want something tasty in snacks. Give this recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add potatoes, chicken, carrots, capsicum, black pepper, salt, chili flakes, green onion, coriander, white pepper, green chilies and oregano. Mix all these ingredients well.

2 .
Now make finger shapes using mixture.

3 .
Coat them in flour, then dip in egg and lastly coat in kurkure crumbs.

4 .
Heat oil in a pan and deep fry your potato sticks until light golden brown.

5 .
In a blender add tamarind pulp, tomato ketchup, sugar, green chilies and mint. Blend them well and your sauce is ready.

6 .
Take small glasses, pour sauce in them and add your prepared potato fingers.Your tasty potato fingers are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں آلو، چکن، گاجریں، شملا مرچ، کالی مرچ، نمک، کٹی لال مرچ، سبز پیاز، دھنیا، سفید مرچ، سبز مرچیں او ر اوریگانو ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں ۔

2 .
اب اس مکسچر سے فنگر کی شکلیں بنا لیں۔

3 .
اب ان کو میدے میں کوٹ کریں پھر انڈے میں ڈِپ کریں اور آخر میں کُرکُرے کرمز میں اچھی طرح کوٹ کرلیں۔

4 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے پٹاٹو فنگرز کو لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کرلیں۔

5 .
ایک بلینڈر میں املی کا گودا، ٹماٹو کیچپ، چینی، سبز مرچیں اور پودینہ ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں، سوس تیار ہے۔

6 .
چھوٹے چھوٹے گلاسوں میں تیار کی ہوئی سوس ڈالیں اور اس میں تیار کی ہوئی پٹاٹو فنگرز رکھ دیں۔مزیدار پٹاٹو فنگر ز تیار ہیں۔

Recipe Tips