Recipes

More

Pastrami Wrapped Potatoes Recipe

Pastrami Wrapped Potatoes Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Pastrami Wrapped Potatoes is perfect for all those who like to try something new kitchen. Why go to a restaurant when you can get instant pleasure with K&N's Pastrami Strips at home. Try out these Pastrami Baked Potatoes as your Snack and Appetizer and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Egg Mixture:
Ingredients for boiled potatoes:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, add boiled eggs and mash them well. Now add mayonnaise, mustard paste, salt, black pepper, capsicum, carrot, hot sauce and mix well. Your Egg mixture is ready.

2 .
Peel the potatoes and cut into 2 halves. With the help of scooper, empty it from inside leaving the edges.

3 .
Bring water to boil in a pot, add salt and hollowed potatoes. Let it boil until the potatoes are 80% cooked. Take out of water and set aside.

4 .
Take a boiled hollow potato, wrap K&N’s Pastrami Strips around it. Fill in the egg mixture, add cheese, then egg mixture and cheese again.

5 .
Transfer to baking tray and bake at 180°C for 8-10 minutes or until the cheese has melted.

6 .
Add sour cream on top, garnish with green onions and carrot and serve. Your Pastrami Wrapped Potatoes are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایگ مکسچر بنانے کے لئے ایک باؤل میں ابلے ہوئے انڈے ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔اب اس میں مایونیز، مسٹرڈ پیسٹ، نمک، کالی مرچیں، شملا مرچ، گاجریں اور ہاٹ سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں، ایگ مکسچر تیار ہے۔

2 .
ابلے ہوئے آلو بنانے کے لئے آلوؤں کو چھیل کر دو حصوں میں کاٹ لیں۔اب کٹے ہوئے آلو ؤں کو سکوپر کی مدد سے اندر سے خالی کر لیں۔

3 .
اب ایک برتن میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں نمک، آلو ڈال کر اسی فیصد پکنے تک پکائیں۔

4 .
اسمبلنگ کے لئے آلو ؤں کی سائیڈوں پر پاسٹرامی سٹرِپس لپیٹ دیں۔ اب اس میں ایگ مکسچر اور چیز ڈالیں اور پھر ایگ مکسچر، چیز ڈال دیں۔

5 .
اب بیکنگ ٹرے میں رکھ کر ایک سواسی کے درجہ حرارت پر آٹھ سے دس منٹ یا چیز پگھلنے تک بیک کر لیں۔

6 .
پھر اس پر ساور کریم ڈال کر سبز دھنیے اور گاجروں سے گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips