Recipes

More

Pasta Carbona Recipe

Pasta Carbona Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    5

Pasta Carbona is a delicious, unique yet simple pasta recipe made with K&N’s Pastrami Strips. This creamy and saucy pasta is easy to make and quick to fill your hunger cravings. Try out this Creamy Pasta Recipe this weekend and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Prepare the K&N’s Pastrami Strips as per instructions. Chop half of the Pastrami strips. Set aside.

2 .
In a pot, bring water to boil. Add salt, oil and spaghetti to boiling water and boil until 85% done. Drain spaghetti water, while reserving 1/2 cup for later use. Place boiled spaghetti into an empty bowl and set aside.

3 .
In a bowl, add eggs, salt, milk, parmesan cheese and black pepper powder. Whisk until well combined. Your egg mixture is ready.

4 .
Now, Heat oil in a pan and sauté garlic for about 30 seconds. Add egg mixture, stir and cook for 3 mins on low flame.

5 .
Add spaghetti into the mixture and cook for 2-4 minutes on low flame. Now add pastrami chunks and salt (according to preference) and toss the spaghetti.

6 .
Add 1/2 cup hot spaghetti water and mix well.

7 .
Take off the flame, add chopped K&N’s Pastrami Strips. Garnish with parmesan cheese and parsley and serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق پاسٹرامی سٹرِپس تیار کر لیں اور ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

2 .
ا ب ایک برتن میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں نمک، کھانے کا تیل، سپیگٹی ڈال کر اسی فیصد پکنے تک ابال لیں۔اب سپیگٹی کو پانی میں ڈال کر چھان لیں اور ایک باؤل میں ڈال کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر ایک باؤل میں انڈے،نمک، دودھ، پامیزن چیز اور کالی مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔ ایگ مکسچرتیار ہے۔

4 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز ڈال کر تیس سیکنڈ تک پکائیں۔ پھر اس میں ایگ مکسچر ڈال کر تین منٹ ہلکی آنچ پر پکائیں۔

5 .
پھر اس مکسچر میں سپیگٹی ڈال کر ہلکی آنچ پر دو سے چار منٹ پکائیں۔اب اس میں پاسٹرامی چنکس اور حسبِ ذائقہ نمک ڈال کر ٹوس کر لیں۔

6 .
اب آدھا کپ گرم سپیگٹی کا پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

7 .
پھر چولہا بند کرکے پاسٹرامی سٹرپس رکھیں اور پامیزن چیز،پارسلی چھڑک کر سرو کریں۔

Recipe Tips