Recipes

More

No Bake Tiramisu Dessert

No Bake Tiramisu Dessert

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Looking for a delicious dessert that's quick and easy to make? Look no further than this No-Bake Tiramisu recipe! In this video, we'll show you step-by-step how to create a mouth-watering dessert that's perfect for any occasion.

 Ingredients

Ingredients for Mascarpone Cheese:
Ingredients for Egg Custard:
Ingredients for Mascarpone Cream:
Ingredients for Coffee Syrup:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat cream and cook it for 1-2 mins, now add lemon juice and cook until curdles. Transfer it in to a muslin cloth and tie the knot. Hang it overnight. Set aside.

2 .
In a bowl add egg yolks, sugar and whisk it well.

3 .
Now let it cook on double boiler for 5-7 mins. Whisk continuously while cooking. Set aside.

4 .
In a bowl add mascarpone cheese and egg custard and beat it well. Now add whipped cream and mix it well. set aside.

5 .
Now take 1 cup hot water and add coffee powder in it. Mix it well. set aside.

6 .
In a bowl add Candi Biscuits and crush them well. set aside.

7 .
Now in a glass add crushed Candi Biscuits, pour coffee syrup and top it with a Mascarpone Cream. Create 2-3 layers like this. Sprinkle it with cocoa powder and add Candi Biscuit on top.

8 .
Your Tiramisu Dessert is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مسکارپون چیز بنانے بنانے کے لیے ایک پین میں کریم گرم کرکے ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔اب اس میں لیموں کا رس ڈال کر پھٹنے تک پکائیں۔اب اسے ململ کے کپڑے میں ڈال کر گرہ باندھ دیں اور رات بھر لٹکا دیں۔

2 .
ایگ کسٹرڈ بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے کی زردی اور چینی ڈال کر اچھی طرح پھینٹ لیں۔

3 .
اب اسے ڈبل بوائلرمیں پانچ سے سات منٹ تک پکنے دیں۔پھر اسےپکاتے ہوئے مسلسل مکس کرتے جائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
مسکارپون کریم بنانے کے لئے ایک باؤل میں مسکارپون چیز اور ایگ کسٹرڈ ڈال کر اچھی طرح پھینٹ لیں۔ اب اس میں وہپڈ کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
کافی سیرپ بنانے کے لئے ایک کپ میں گرم پانی لے کر اس میں کافی پاؤڈر ڈالیں اور اچھی طرح مکس کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔

6 .
اسمبلنگ کے لئے ایک باؤل میں کینڈی بسکٹ ڈال کر اچھی طرح باریک کر لیں۔

7 .
اب ایک گلاس میں پسے ہوئے کینڈی بسکٹ ڈال کر اس میں کافی شربت ڈال کراس پر مسکارپون کریم ڈالیں اور اسی طرح تین تہہ لگائیں۔ اس پر کوکو پاؤڈر چھڑک کراس پر کینڈی بسکٹ رکھیں۔

8 .
نو بیک ٹرا میسو ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips