Recipes

More

Mouthwatering Bread Pocket Shawarma

Mouthwatering Bread Pocket Shawarma

  • PREP TIME
    5
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    4

Bread Pocket Chicken Shawarma is one chicken-filled crispy treat perfect for your taste buds. The saucy bite with juicy chicken and crispy bread gives an unforgettable taste. Try out these Chicken Pocket Shawarma today and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for shawarma sauce
Ingredients for chicken marination
Ingredients for vinaigrette vegies
Ingredients for bread pockets

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
1. In a blender add mayonnaise, yogurt, garlic cloves, lemon juice, black pepper, sesame seeds, olive oil, and salt. Blend it well.

2 .
Now in a bowl add boneless chicken, yogurt, paprika powder, chili flakes, chili sauce, soy sauce, red chili powder, lemon juice, black pepper, and salt. Marinate it for 10-15 minutes. Now cook it in a pan until it’s fully cooked.

3 .
In a bowl add vinegar and cucumber, onion, carrots, and tomato.

4 .
Now put 2 pieces of bread and cut them into a circle roll with a rolling pin, now dip it in eggs and coat it with bread crumbs.

5 .
Deep fry the bread pockets until it gets golden brown.

6 .
Now cut the bread pockets in half and fill them with shawarma sauce, chili garlic sauce, chicken, and vinaigrette veggies.

7 .
Your Chicken Bread Pockets are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
شوارما سوس بنانے کے لیے ایک بلینڈر میں مایونیز، دہی، لہسن کے جوے، لیموں کا رس، کالی مرچ، سفید تل، زیتون کا تیل اور نمک ڈال کر اسے اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

2 .
اب چکن میرینیٹ کرنے کے لیے ایک باؤل میں بون لیس چکن، دہی، پیپریکا پاؤڈر،کٹی لال مرچ، چلی سوس، سویا سوس، لال مرچ پاؤڈر، لیموں کا رس، کالی مرچ اور نمکڈال کردس سے پندرہ منٹ کے لیے میرینیٹ کریں۔ اب اسے ایک پین میں اس وقت تک پکائیں جب تک یہ مکمل پک نہ جائے۔

3 .
سرکہ والی سبزیاں بنانے کے لیے ا یک باؤلمیں سرکہ، کھیرا، پیاز، گاجر اور ٹماٹر ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

4 .
اب بریڈ کے دوسلائسز کو بیلنے سے بیل کراسیگول شکل میں کاٹ لیں۔اب اسے انڈوں میں ڈبو کر بریڈ کرمبز سے کوٹ کریں۔

5 .
بریڈ پاکٹس کو گولڈن براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

6 .
پھر بریڈ پاکٹس کو آدھے حصے میں کاٹ لیں اور ان میں شوارما سوس، چلی گارلک سوس، چکن اورسرکے والی سبزیوں سے بھردیں۔

7 .
بریڈ پاکٹس شوارما تیار ہیں۔

Recipe Tips