Recipes

More

Mini Potato Baskets with Glazed Tender Pops Recipe

Mini Potato Baskets with Glazed Tender Pops Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Mini Potato Baskets with Glazed Tender Pops is a delicious appetizer and snack to try out in this rainy season. Crispy K&N's Tender Pops coated in glazy sauce and serve with crispy potatoes is a unique innovation to your regular snacks. Try out this recipe and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Potato Baskets:
Ingredients for Glazed Tender Pops:
Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, add grated potatoes, salt, and cornstarch. Mix well until well combined. Keep aside.

2 .
Transfer a portion of grated potato mixture spread it in a shape of basket in a cupcake baking pan. Bake them for 12-15 minutes at 180 degrees.

3 .
Now remove them from pan and deep fry them until crispy and golden brown from outside. Your potato baskets are ready. Set aside.

4 .
Fry K&N’s Tender Pops as per instructions on the pack.

5 .
Heat butter and oil in a pan. Saute garlic until it starts to get brown. Add water, soy sauce, hot sauce, honey, salt, and ginger. Bring to a boil and let simmer over medium low flame for 4-5 minutes.

6 .
Gradually add slurry while stirring continuously until thickens. Add prepared K&N’s tender pops into this sauce and toss until glazed properly.

7 .
Now, add spoons full of Glazed tender pops into the fried mini potato basket. Drizzle garlic mayo sauce over them and sprinkle green onion on top.

8 .
Your Mini Potato Baskets with Glazed Tender Pops are ready to be served.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پٹاٹو باسکٹس بنانے کے لئے ایک باؤل میں کدو کش کئے ہوئے آلو، نمک اور کارن سٹارچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب کدوکش کئے ہوئے آلوؤں کے مکسچر کو باسکٹ کی شکل میں کپ کیک پین میں پھیلا دیں اور ایک سواسی کے درجہ حرارت پر بارہ سے پندرہ منٹ بیک کر لیں۔

3 .
پھر ان کو پین سے نکا ل کر کرسپی اور گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔پٹاٹو باسکٹس تیار ہیں۔

4 .
گلیزڈ ٹینڈر پوپس بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ٹینڈر پوپس تیار کر لیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل اور مکھن گرم کرلیں اور لہسن ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔پھر اس میں پانی، سویا سوس، ہاٹ سوس، شہد، نمک اور ادرک ڈال کر ہلکی آنچ پر اچھی طرح چار سے پانچ منٹ ابلنے دیں۔

6 .
پھر اس میں چمچ سے ہلاتے ہوئے تھوڑی تھوڑی کرکے سلری ڈالیں اور اس میں ٹینڈر پوپس ڈال کراچھی طرح مکس کرلیں۔

7 .
اب فرائیڈ مِنی پٹاٹو باسکٹس میں ایک چمچ سے گلیزڈ ٹینڈر پوپس ڈالیں اور اس پر گارلِک مایو سوس ڈال کر سبز پیاز چھڑک دیں۔

8 .
مزیدار مِنی پٹاٹو باسکٹس وِد گلیزڈ ٹینڈر پوپس ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips