Recipes

More

Mexican Style Nugget Shawarma Recipe by SooperChef

Mexican Style Nugget Shawarma Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    45
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    5

Spice up your tastebuds with our mouthwatering Mexican-style nugget shawarma! Check out our easy and delicious recipe, perfect for your next dinner!  

 Ingredients

Ingredients for Salsa
Ingredients for Sautéed Vegetable preparation
Ingredients for Sour Cream Preparation

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a preheated pan add oil and garlic sauté it for 30 seconds. Then add onion, tomatoes, capsicum, jalapeño and sauté it for 1-2 mins .

2 .
Add ketchup and brown sugar along with water and let it simmer for a minute. Now add black pepper powder, salt and vinegar. Mix it well. Cook it until it thickens.Set aside..

3 .
In a preheated pan add oil,red capsicum and yellow capsicum. Sauté for 1-2 mins.Set aside

4 .
In a bowl add heavy cream and lemon juice. Mix it properly. Leave it 10-15 minutes.

5 .
Now add paprika powder, garlic powder, cumin powder, salt, red chili powder, black pepper and salt. Mix it well. Refrigerate it until use.

6 .
Fry K&N's Haray Bharay Nuggets as per instructions on the pack.

7 .
Place them on a cutting borad and cut them in half.

8 .
Lightly heat the tortilla on a dry pan and lay it down on a surface.Now add sour cream, salsa, sautéed vegetables, K&N's Haray Bharay Nuggets, French fries, green coriander, lemon juice and salsa..

9 .
Roll up the tortillas tightly, enclosing the fillings.

10 .
Mexican Style Nugget Shawarma is ready.


 اجزاء

Ingredients for Sour Cream Preparation

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سالسا بنانے کے لئے پہلے سے گرم پین میں تیل اور لہسن ڈال کر تیس سیکنڈ تک بھون لیں پھر اس میں پیاز، ٹماٹر، شملہ مرچ، ہالپینو ڈال کرایک سے دومنٹ تک بھونیں۔

2 .
اب پانی کے ساتھ کیچپ اور براؤن شوگر ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں کالی مرچ پاؤڈر، نمک اور سرکہ ڈال کر اسے اچھی طرح مکس کرکے اسے گاڑھا ہونے تک پکائیں اور ایک سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
ساتے سبزیاں بنانے کے لئے پہلے سے گرم پین میں کھانے کا تیل، سرخ شملہ مرچ اور پیلی شملہ مرچ ڈال کر ایک سے دو منٹ کے لیے بھونیں اور ایک سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
ساور کریم بنانے کے لئے ایک پیالے میں ہیوی کریم اور لیموں کا رس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور دس سے پندرہ منٹ تک چھوڑ دیں۔

5 .
اب اس میں پیپریکا پاؤڈر، لہسن پاؤڈر، زیرہ پاؤڈر، نمک، لال مرچ پاؤڈر، کالی مرچ اور نمک ڈال کر اسے اچھی طرح مکس کریں اور استعمال ہونے تک فریج میں رکھیں

6 .
کے ہرے بھرے نگیٹس بنانے کے لئے پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق فرائی کریں۔ K&N

7 .
اب انہیں کٹنگ بورڈ پر رکھیں اور انہیں آدھے حصے میں کاٹ لیں۔

8 .
اسیمبنگ کے لئیٹارٹیلا کو خشک پین پر ہلکا سیک لیں۔پھر اس میں ساور کریم، سالسا، تلی ہوئی سبزیاں، K&N کے ہرے بھرے نگٹس، فرنچ فرائز، ہرا دھنیا، لیموں کا رس اور سالسا ڈالیں

9 .
اب ٹارٹیلا کو مضبوطی سے رول کریں، فلنگز کو بند کریں۔

10 .
میکسیکن سٹائل نگیٹ شوارما تیار ہے۔

Recipe Tips