Recipes

More

Mango Delight Recipe by SooperChef

Mango Delight Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    4

Treat your tastebuds with the ultimate sweetness of Creamy Mango Delight. Make your summer joyful with this creamy dessert made with Nestlé MilkPak Whipping Cream. Try out this Mango Delight today and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Whipped Cream
Ingredients for Mango Puree
Ingredients for Mango Delight Mixture
Ingredients for assembling

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add NESTLÉ MILKPAK Whipping Cream and beat until fluffy and stiff peaks form. Reserve 1/2 cup of whipped cream for topping. Note: Chill the cream overnight in the fridge and whip it with an electric beater.

2 .
Now in a blender add mango chunks and condensed milk. Blend it well and make a puree.

3 .
Add the prepared mango puree into whipped cream and mix it well. Your Mango Delight mixture is ready. Set aside.

4 .
Now In a preheated pan add water, bring it to a boil, and add mango jelly powder in it. Mix it well and cook until it dissolves. Remove from heat, pour it into a dish, and let it cool at room temperature. Now cut it into cubes. Set aside.

5 .
Now in a dish add a layer of crushed biscuits, mango delight mixture, jelly, mango puree and mango chunks. Top them with whipped cream, almonds and serve.

6 .
Your Mango Delight is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
وہپڈ کریم بنانے کے لئیایک باؤ ل میں وہپنگ کریم ڈالیں اور اس وقت تک پھنٹیں جب تک اچھی طرح پھول کر اورپرنہ آجائیں۔ 1/2 کپ وہپڈ کریمبعد میں ٹاپنگ کے لیے محفوظ کرلیں ۔نوٹ: کریم کو رات بھر فریج میں ٹھنڈا کریں اور اسے الیکٹرک بیٹر سے بیٹ کر لیں۔

2 .
مینگو پیوری بنانے کے لئے ا ایک بلینڈر میں آم کے ٹکڑے اورکنڈینسڈملک ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر کے پیوری بنا لیں۔

3 .
مینگو ڈیلائٹ بنانے کے لئیتیارکی ہوئی آم کی پیوری کو وہپڈ کریم میں ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔مینگو ڈیلائٹ مکسچر تیار ہے۔

4 .
جیلی بنانے کے لئے پہلے سے گرم کیے ہوئے پین میں پانی ڈال کر ابال لیں پھر اس میں مینگو جیلی پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور اس وقت تک پکائیں جب تک یہ پوری طرح گھل نہ جائے پھر اسے ڈش میں ڈال کر کمرے کے درجہ حرارت پر ٹھنڈا ہونے دیں اور ٹھنڈا ہونے کے بعدکیوبز میں کاٹ لیں۔

5 .
اب ایک ڈش میں پسے ہوئے بسکٹ، مینگو ڈیلائٹ مکسچر، جیلی، مینگو پیوری اور مینگو چنکس کی ایک تہہ ڈالیں پھر وہپڈ کریم اور بادام ڈال کر سرو کریں۔

6 .
مینگو ڈیلائٹ تیار ہے۔

Recipe Tips