Recipes

More

Macaroni Keema Recipe

Macaroni Keema Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Research Content

Macaroni keema a real quick recipe to satisfy your sudden cravings for pasta. Make this macaroni Keema recipe today and let us know how it turned out for you.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Bring a pot of lightly salted water to boil. Add oil, macaroni and boil until macaroni are fully cooked.Rinse macaroni in cold water and set aside.

2 .
In a pan heat oil, add onion and cook until translucent.Add ginger garlic paste, K&N’s chicken mince and cook for 3 to 4 minutes or until mince changes its color.

3 .
Add K&N’s Stok cube, tomato puree, red chili powder, salt, tomato paste, water and mix it well.Add one cup of water, cover and cook on medium flame for 5 to 10 minutes.

4 .
Then add soy sauce, oyster sauce, chili sauce, Italian seasoning and mix it well.Add macaroni, green capsicum, red bell pepper, corns, cover and cook on low flame for 2 minutes.Garnish with spring onion and serve hot.

5 .
Your tasty Keema Macaroni Recipe is ready to serve


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں نمک، پانی اور میکرونی ڈال کر اچھی طرح پکا لیں۔اب میکرونی کو ٹھنڈے پانی میں چھان لیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں پیاز ڈال کر تھوڑا سا پکا لیں۔اب اس میں ادرک لہسن پیسٹ اور چکن قیمہ ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں جب تک قیمے کا رنگ تبدیل ہوجائے۔

3 .
پھر اس میں سٹاک کیوب، پسے ہوئے ٹماٹر، لال مرچ پاؤڈر، نمک، ٹماٹر پیسٹ اور پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔اب اس میں ایک کپ پانی ڈالیں اور ڈھکن سے ڈھانپ کر درمیانی ہلکی آنچ پر پانچ سے دس منٹ پکائیں۔

4 .
پھر اس میں سویا سوس، اوسٹر سوس، چِلی سوس اور اٹالین سیزننگ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب اس میں میکرونی، سبز شملا مرچ، سرخ شملا مرچ اور سویٹ کارن ڈال کر ڈھکن سے ڈھانپ کر ہلکی آنچ پر دو منٹ پکائیں۔

5 .
سبز دھنیے سے گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips