Recipes

More

Kung Pao Potato Recipe

Kung Pao Potato Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Research Content

Kung Pao Potato Recipe a hearty home style meals you won’t be able to resist. Kung Pao Potato recipe would be a must try this weekend. Try it and enjoy it.

Kung Pao Potato Recipe a hearty home style meal you won’t be able to resist. Kung Pao Potato recipe would be a must try this weekend. Try it and enjoy it.

 Ingredients

Ingredients for potatoes:
Ingredients for gravy:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Cut potatoes in cubes and boil them for about 10 to 12 minutes. Then pat dry potato cubes.

2 .
In a bowl mix corn flour, flour, salt, black pepper, water and coat potatoes in it.

3 .
Deep fry potatoes in oil until crispy.

4 .
Heat oil in a pan, add garlic, ginger, dry red chilies and sauté them. Add peanuts, green chilies and cook for 2 minutes.

5 .
Then add capsicum, onion and cook for two more minutes. Add chili sauce, ketchup, soya sauce, salt, sugar, black pepper, lemon juice and cook for 2 minutes.

6 .
Add water and let it boil. Then add slurry and potatoes. Mix it well.

7 .
Serve hot with rice and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
آلوؤں کو کاٹ کردس سے بارہ منٹ تک ابال لیں اور کپڑے سے سکھا لیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں کارن فلار، نمک، کالی مرچ اور پانی ڈا ل کر اچھی طرح مکس کرکے آلوؤں کو اس مکسچر میں کوٹ کر لیں۔

3 .
پھر آلوؤں کو فرائی کر لیں جب تک کرسپی ہوجائیں۔

4 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں ادرک لہسن اور خشک لال مرچیں ڈال کر بھون لیں۔اب اس میں مونگ پھلی اور سبز مرچیں ڈال کر دو منٹ تک پکائیں۔

5 .
پھر اس میں شملا مرچ اور پیاز ڈال کر دو منٹ اور پکائیں۔اب اس میں چِلی سوس، کیچپ، سویا سوس، نمک، چینی، کالی مرچ اور لیمو ں کا رس ڈال کر دو منٹ تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں پانی ڈال کر ابلنے دیں پھراس میں پانی، کارن سٹارچ کا مکسچر اور آلو ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

7 .
گرم گرم چاولوں کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips