Recipes

More

Pineapple Chicken With Fried Rice Recipe

Pineapple Chicken With Fried Rice Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Presenting you a unique delicious combination of Pineapple Chicken with Fried Rice. An absolute perfect meal combination made with K&N’s Tender Pops is a must try at your iftar dawat and dinner. Try out this Quick and easy Pineapple Chicken with Fried Rice and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add eggs, salt, black pepper, orange food color and whisk well.

2 .
In a pan heat oil and add the prepared egg mixture. Scramble until fully cooked. Set aside.

3 .
In wok heat oil, add garlic and sauté for a minute or until light golden brown. Add carrot, capsicum, and corn and sauté for 2-3 minutes.

4 .
Add salt, black pepper, soy sauce, hot sauce, vinegar, and cook for another 2-3 minutes. Add boiled rice, scrambled eggs and green onion. Mix and cook on high flame for 2-3 minutes and take off the flame.

5 .
Prepare K&N’s tender pops as per instructions on the pack.

6 .
Now, heat oil in a wok and sauté garlic until light golden brown. Add onion, capsicum, red bell pepper, and pineapple chunks and cook for 2-3 minutes. Add salt, black pepper, red chili flakes, soy sauce, mix and cook for a minute.

7 .
Now add pineapple juice and bring it to boil. Add slurry and cook until desired consistency has reached.

8 .
Lastly add prepared K&N’s Tender Pops and cook for a minute.

9 .
Your Pineapple Chicken is ready. Serve with Egg Fried Rice.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
اسکرمبلڈ ایگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں نمک، کالی مرچ اور مالٹا کھانے کا رنگ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں تیار کیا ہوا انڈوں کا مکسچر ڈال کر اسکرمبلڈ ایگ بنا لیں۔

3 .
ایگ فرائیڈ رائس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔اب اس میں گاجریں، شملا مرچ اور کارن ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

4 .
اب اس میں نمک، کالی مرچ، سویا سوس، ہاٹ سوس اور سرکہ ڈال کر مزید دو سے تین منٹ پکا کر چولہا بند کر دیں۔پھر اس میں ابلے ہوئے چاول ، اسکرمبلڈ ایگ اور سبز پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور تیز آنچ پر دو سے تین منٹ پکائیں۔

5 .
پائن ایپل چکن بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ٹینڈر پوپس تیار کر لیں۔

6 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک پکا لیں۔ پھر اس میں پیاز،شملا مرچ، سرخ شملا مرچ اور انناس ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔اب اس میں نمک، کالی مرچیں، کٹی لال مرچیں اور سویا سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کر ایک منٹ پکائیں۔

7 .
پھر اس میں پائن ایپل جوس ڈال کر ابلنے دیں۔ اب اس میں سلری ڈال کر اچھی طرح پکائیں۔

8 .
اب اس میں تیار کئے ہوئے ٹینڈر پوپس ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔

9 .
مزیدار پائن ایپل چکن تیار ہے ایگ فرائیڈ رائس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips