Recipes

More

Dragon Chicken Wings Recipe

Dragon Chicken Wings Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    50
  • SERVING
    4

Research Content

Dragon chicken wings recipe a full of flavors recipe to you would love. Crispy chicken wings coated in savory sauce and served with fried rice is a deadly combo. Give treat to your taste buds with this yummy Dragon Chicken Wings Recipe and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Prepare K&N's Combo Wings as per the instructions on the pack and set aside.

2 .
In a pan heat chili oil, add garlic, red chili powder and sauté for a minute. Then add water and let it simmer for 2 to 3 minutes. When water starts simmering add brown sugar, lemon juice, salt, sriracha sauce, tomato paste, food color and cook for 4 to 5 minutes.

3 .
Then add sauté red capsicum, prepared K&N's Combo Wings in sauce. Mix well and your dragon chicken wings are ready. Garnish it with green onion.

4 .
In a pan bring water to boil, add rice, salt, one tbsp. oil and cook until 80% done.

5 .
In another pan heat one tbsp. oil and sauté garlic in it. Then add carrot, capsicum and cook for a minute. Then add boiled rice, black pepper, soy sauce, food color, omelet and spring onion.Cook for 2 to 3 minutes and your rice are ready.

6 .
Tasty Dragon Chicken Wings are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ونگز تیار کر لیں۔

2 .
ایک پین میں چِلی آئل گرم کر کے اس میں لہسن اور لال مرچ پاؤڈر ڈال کر ایک منٹ تک بھون لیں۔اب اس میں پانی ڈالیں اور دو سے تین منٹ دم پر رکھ دیں۔جب پانی ابلنے شروع ہوجائے تو اس میں براؤن شوگر، لیموں کا رس، نمک، سریراچا سوس، ٹماٹو پیسٹ اور کھانے کا رنگ ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔

3 .
پھر اس میں شملا مرچ ڈال کر بھون لیں اور سوس میں تیار کئے ہوئےونگز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
ایک پین میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں چاول، نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر اسی فیصدپکنے تک پکائیں۔

5 .
اب ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گر م کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔پھر اس میں گاجریں اور شملا مرچ ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔اب ابلے ہوئے چاول، کالی مرچ، سویا سوس، کھانے کا رنگ، آملیٹ اور سبز پیاز ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

6 .
مزیدار فرائیڈ رائس تیار ہیں ڈٖریگن ونگز کے ساتھ سرس کریں۔

Recipe Tips