Crunchwrap Recipe is here for hectic Tuesday. Try out this quick yet amazing Crunchwrap Recipe and Let us know how do you like it. ...
Read More
Crunchwrap Recipe is here for hectic Tuesday. Try out this quick yet amazing Crunchwrap Recipe and Let us know how do you like it.
Less Content
  • Ingredients:
  • 2 K&N’s Burger Patties
  • 1 & 1/2 cup boiled potatoes (mashed)
  • 1 cup red beans (Boiled)
  • 1 tbsp garlic (chopped)
  • 2-3 tbsp tomato paste
  • 1/2 cup boiled peas (mashed)
  • 1/4 cup cheddar cheese
  • 1/4 cup green chutney
  • 1 tsp red chili powder
  • 1/2 tsp red chilli flakes
  • 1 tsp cumin powder
  • 1/2 tsp turmeric powder
  • Salt to taste
  • 4 tbsp oil (divided)
  • 4 flour tortillas
  • 4 tostadas, tortilla chips
  • 1/2 cup Cashew Queso
  • 1/2 cup salad leaves, chopped
  • 1/2 cup tomatoes, chopped
  • Cashew Queso:
  • 1/2 cup cashews
  • 1/4 cup water
  • 1/2 cup jalapeno
  • 1/4 tsp oregano
  • 1/2 tsp paprika
  • 1/4 tsp cumin powder
  • 1/4 tsp garlic powder
  • Salt to taste
  • Direction:
  • 1- Prepare K&N’s Burger Patties as per instruction on the pack and slice them.
  • 2- Heat oil in a pan, add garlic, saute for a minute then add tomato paste, mix it the add water gradually and make a smooth paste.
  • Now add salt, red chili powder, turmeric, cumin powder, mix all well and cook for a minute.
  • Then add potatoes and red beans and cook it for 3-4 minutes. Set aside and let it cool.
  • 3- In a separate bowl add mashed peas, cheddar cheese, green chutney and mix them well.
  • Cashew Queso: Blend everything together aggressively until smooth!
  • 4- Lay a large tortilla on a flat surface. Layer: potato filling, cashew queso, K&N’s Burger Patties,tortilla chips, peas mixture salad leaves, tomatoes, cashew queso, peas. Fold in the edges of the tortilla toward the center.
  • 5- Place in a hot oiled skillet, seam side down. Cook for a few minutes on each side until the exterior is firm, crunchy, and golden brown. Cut and serve.

Preparation Time:

30 minutes

Cooking Time:

35-40 minutes

Serve:

3-4 persons

اجزاء:
K&N’s burger Patties 2عدد
ابلے میشڈ آلو 1اورآدھا کپ
لال لوبیا 1کپ
لہسن چوپڈ 1کھانے کا چمچ
ٹماٹر 2-3کھانے کے چمچ
مٹر آدھا کپ
چیڈرچیز 1چوتھائی کپ
سبز چٹنی 1چوتھائی کپ
لال مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
کٹی لا ل مرچ آدھا چائے کا چمچ
ذیرہ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
ہلدی پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
کھانے کا تیل 4کھانے کے چمچ
ٹور ٹیلا 4عدد
فرائیڈ کارن ٹورٹیلا 2
کیشو ساس آدھا کپ
سلاد پتہ آدھا کپ
ٹماٹر آدھا کپ
کیشو ساس اجزاء:
کاجو آدھا کپ
پانی 1چوتھائی کپ
ہیلا پینو آدھا کپ
اوریگانو 1چوتھائی چائے کا چمچ
پیپریکا آدھا چائے کا چمچ
ذیرہ پاؤڈر 1چوتھائی چائے کا چمچ
لہسن پاؤڈر 1چوتھائی چائے کا چمچ
نمک حسبِ ذائقہ

آلو فلنگ تیاری:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات مطابق K&N's Burger Pattiesتیار کر لیں۔
ایک پین میں کھانے کا تیل، لہسن، ٹماٹر پیسٹ، پانی،نمک اور کٹی لال مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
اب اس میں آلو اورلال لوبیا ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔
مٹر مکسچر تیاری:
ایک باؤل میں مٹر، چیڈر چیز اور سبز چٹنی ڈال کر اچھی طرح میش کر لیں۔
کیشو ساس تیاری :
ایک بلینڈر میں کاجو،ہیلا پینو،نمک، اوریگانو، پیپریکا،ذیرہ پاؤڈر، لہسن پاؤڈر اور پانی ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔
اب ایک ٹور ٹیلا لے کر اس پر آلو کی فلنگ ، کیشو ساس،K&N's Burger Patties، فرائیڈ کارن ٹورٹیلا،مٹر کا مکسچر،بند گوبھی، ٹماٹر، کیشو ساس اور
ٹورٹیلا ڈال کر اچھی طرح بند کر لیں۔ پھر ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل ڈال کر تیار کیا ہوا کرنچ ریپ پکا لیں۔

تیاری کا وقت :

30 منٹ

پکانے کا وقت :

35-40 منٹ

افراد :

افراد 3-4

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *