Recipes

More

Crispy Vermicelli Cutlets Recipe

Crispy Vermicelli Cutlets Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    4
  • SERVING
    5

A delightful plate of vermicelli cutlets, perfect for a light and tasty snack for your iftar Platter. Try out this amazing Recipe this Ramzan and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add boiled and mashed potato, green coriander, green chilies, onion, black pepper, salt, chili flakes, coriander powder, cumin powder and boiled chicken. Mix it well.

2 .
In a bowl add vermicelli and break it into small pieces with your hands.

3 .
Take the prepared mixture and give it the shape of cutlets, coat it in eggs and vermicelli

4 .
Now shallow fry each side for 2-3 mins or until golden brown. Note: Vermicelli cutlets can be frozen in an airtight bag for 2-3 weeks.

5 .
Vermicelli cutlets are ready to serve


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں ابلے ہوئے آلو، ہرا دھنیا، ہری مرچ، پیاز، کالی مرچ، نمک، کٹی لال مرچیں، دھنیا پاؤڈر، زیرہ پاؤڈر اور ابلا ہوا چکن ڈال کر اسے اچھی طرح مکس کرلیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں سویاں ڈال کر اپنے ہاتھوں سے چھوٹے چھوٹے ٹکڑوں میں توڑ دیں۔

3 .
پھرتیار کئے ہوئے مکسچر سے کٹلٹس بنا لیں اور اسے انڈے اورسویوں میں کوٹ کرکے رکھ دیں۔

4 .
اب ان کو ہر طرف سے دو سے تین منٹ یا گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔نوٹ: ورمیسیلی کٹلٹس کو ایئر ٹائٹ بیگ میں دو سے تین ہفتوں تک رکھا جا سکتا ہے۔

5 .
کرسپی ورمیسیلی کٹلٹس تیار ہیں۔

Recipe Tips