Recipes

More

Crispy Chicken Wings Recipe by SooperChef

Crispy Chicken Wings Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    5

Get ready to wing it! Our Crispy Chicken Wings are a game-changer. Savor the crunch with our foolproof Crispy Chicken Wings made with Shan Ginger Garlic Paste. Share your feedback in comments below.

 Ingredients

Ingredients for Soaked Chicken Wings
Ingredients for Dry Mixture
Ingredients for Crispy Chicken Wings:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add water, Shan Ginger Garlic Paste, vinegar, salt, and chicken wings and mix them well. Soak the chicken for 15 mins. Set aside.

2 .
Take the soaked chicken wings and pat dry them. In a bowl add soaked chicken wings, Shan Ginger Garlic Paste, hot sauce, black pepper powder, red chili powder, salt, lemon juice, and mustard paste and mix it well. Marinate the chicken for 20-25 mins.

3 .
In a bowl add all-purpose flour, red chili powder, salt, black pepper powder and mix it well. Set aside.

4 .
Take the marinated chicken wings and coat them in a dry mixture. Now dip them in chilled water for 2 seconds and then coat them again in a dry mixture.

5 .
Deep fry them until they are crispy and the chicken is tender.

6 .
Your Crispy Chicken Wings are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
بھیگے ہوئے چکن ونگز بنانے کے لئے ایک باؤل میں پانی، شان ادرک لہسن کا پیسٹ، سرکہ، نمک، اور چکن ونگز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اورچکن کو پندرہمنٹ تک بھگو دیں۔

2 .
چکن میرینیشن بنانے کے لئے بھیگے ہوئے چکن ونگز کو پیٹ ڈرائے کرلیں پھر ایک باؤل میں بھیگے ہوئے چکن ونگز، شان ادرک لہسن کا پیسٹ، ہاٹ سوس، کالی مرچ پاؤڈر، لال مرچ پاؤڈر، نمک، لیموں کا رس اور مسٹرڈ پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھر چکن کو بیس سے پچیس منٹ تک میرینیٹ کریں۔

3 .
خشک مکسچر بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، لال مرچ پاؤڈر، نمک، کالی مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
کرسپی چکن ونگز بنانے کے لئےمیرینیٹ کیے ہوئے چکن ونگز لیں اور انہیں خشک مکسچر میں کوٹ کرکے دو سیکنڈ کے لیے ٹھنڈے پانی میں ڈبوئیں اور پھر خشک مکسچر میں دوبارہ کوٹ کریں۔

5 .
اب انہیں پوری طرح پکنے اور کرسپی ہونے تک ڈیپ فرائی کریں ؎۔

6 .
کرسپی چکن ونگز تیار ہیں۔

Recipe Tips