Recipes

More

Chinese Stuffed Donuts Recipe

Chinese Stuffed Donuts Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    4

Chinese Stuffed Donuts Recipe, a soft inside and outside recipe has basic ingredients and refined taste. Try out Chinese Stuffed Donuts Recipe and tell us how do you like it.
You can find more similar recipes like Chicken Doughnuts Recipe and Potato Doughnuts on SooperChef

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, yeast, sugar, salt, butter, egg and mix. Gradually add water and knead a smooth dough for 5 minutes. Cover with cling and let it proof for 30 to 35 minutes.

2 .
Heat oil in a pan and sauté garlic in it. Add onion and cook until translucent. Add chicken, carrot, cabbage, capsicum, vinegar, soy sauce, chili sauce, ketchup, salt, black pepper and cook for 2 to 3 minutes. Your filling is ready.

3 .
Take dough, knead it again for 2 to 3 minutes and divide it into 55 grams balls. Take each ball and press to make it flat round shape.

4 .
Fill it with prepared filling and close it into a ball shape again. Make a hole in center of it to give it a donut shape. Let it rest for 10 minutes before frying.

5 .
Heat oil in a pan and fry these donuts until golden brown in color.

6 .
Delicious stuffed donuts are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں میدہ، خمیر، چینی، نمک،مکھن اور انڈے ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب تھوڑا تھوڑا کرکے پانی ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں اور کلنگ سے ڈھک کر تیس سے پینتیس رکھ دیں۔

2 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے لہسن ایک منٹ بھون لیں۔ اب اس میں پیاز، چکن، گاجریں، بند گوبھی، شملا مرچ، سرکہ، سویا سوس، چِلی سوس، کیچپ، نمک اور کالی مرچ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں، فلنگ تیار ہے۔

3 .
اب ڈو کو دوبارہ دو سے تین گوندھ لیں اور پچپن گرام کے پیڑے بنا لیں۔پھر اس ڈو کو ہاتھ کی مدد سے گول کر لیں۔

4 .
پھر اس میں تیار کی ہوئی فلنگ بھر کر دوبارہ گول شکل میں بند کردیں۔ ڈونٹ کی شکل بنانے کے لئے انگلی سے سوراخ کر لیں او ر فرائی کرنے سے پہلے د س منٹ کے لئے رکھ دیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے ڈو نٹس کو گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

6 .
مزیدار چائینیز سٹفڈ ڈونٹس ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
07 Dec 2020 11:45 AM
this is very good Read More