Recipes

More

Chicken Vegetable Soup Recipe by SooperChef

Chicken Vegetable Soup Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Warm up your soul with a bowl of our hearty Chicken Vegetable Soup – comfort in every spoonful! Prepare for a flavor explosion as we guide you through making a delicious Chicken Vegetable Soup at home and share your feedback.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Stock
Ingredients for Soup

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and add chicken wings, onion cubes, garlic, black peppercorns, salt and boil for 20-25 mins or until stock is done. Remove the scum and separate the chicken from the stock.

2 .
Reserve the stock for later use.

3 .
In a pot heat oil and add chicken. Cook until chicken changes color.

4 .
Now add chicken stock and mix it well. Add peas, carrot, cabbage, sweet corn and cook for 8-10 mins.

5 .
Now add chili sauce, soy sauce, black pepper crushed, white pepper powder, vinegar and cook for 2-3 mins.

6 .
Now add slurry and cook until it starts to thicken. Add egg whites and cook for 1 min.

7 .
Now pour the soup into the servings bowl and garnish it with green onion.

8 .
Your Chicken Vegetable Soup is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن سٹاک بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں چکن ونگز، پیاز کے کیوبز، لہسن، کالی مرچ کے دانے اورنمک ڈال کر بیس سے پچیس منٹ یا سٹاک بنے تک ابالیں پھر سکم اتار کر سٹاکاور چکن الگ کرلیں۔

2 .
اب بعد کے استعمال کے لیے سٹاک کو محفوظ کرلیں۔

3 .
سوپ بنانے کے لئےایک برتن میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن ڈال کر اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں۔

4 .
اب اس میں چکن سٹاک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھرمٹر، گاجر، بند گوبھی اورسویٹ کارن ڈال کر آٹھ سے دس منٹ تک پکائیں۔

5 .
پھر اس میں چلی سوس، سویا سوس، کالی مرچ پسی ہوئی، سفید مرچ پاؤڈراورسرکہ ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

6 .
اب اس میں سلری ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں پھرانڈے کی سفیدی ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

7 .
پھر سوپ کو سرونگ باؤل میں ڈال کراسے ہری پیاز سے گارنش کریں۔

8 .
چکن ویجیٹیبل سوپ تیار ہے۔

Recipe Tips