Recipes

More

Chicken Swiss Roll Recipe

Chicken Swiss Roll Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    5
  • SERVING
    5

Chicken Swiss Roll is a new twist to your regular swiss roll recipe. This delicious swiss roll made with K&Ns Chicken Brest is super easy and fancy to accompany you at your tea time. Try out this unique Chicken Swiss Roll and do share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take K&N’s Tender Brest and cut it into thin strips.

2 .
In a bowl add salt, pepper, chili powder, chili flakes, ginger garlic paste, cumin powder, coriander powder, garam masala, lemon juice and marinate the strips well. Set it aside for marinating for half an hour.

3 .
In a bowl, add Mayonnaise, salt, black pepper powder, olives, jalapeno, lemon juice, garlic, red chili flakes and mustard paste. Whisk them well and your sauce is ready.

4 .
Take a slice of sandwich bread, cut the edges, and then cut into halves. Roll each half into a thin sheet.

5 .
Take a single marinated fillet strip put it on the rolled bread sheet and roll it into a tight tube-like shape. Prick some toothpick to keep its shape and set aside.

6 .
Now, heat oil in a pan and shallow fry your chicken Swiss rolls for 3-4 minutes on medium low flame or until light golden brown.

7 .
Tasty Chicken Swiss Rolls are ready. Serve with pickled sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ٹینڈر بریسٹ لے کر ان کو باریک اسٹرپس میں کاٹ لیں۔

2 .
اب ایک باؤل میں نمک، مرچ، لا ل مرچ پاؤڈر، کٹی لال مرچیں، ادرک لہسن پیسٹ، ذیرہ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، گرم مصالحہ، لیموں کا رس اور چکن اسٹرپس ڈال کر اچھی طرح میرینیٹ کر لیں اور آدھے گھنٹے کے لئے رکھ دیں۔

3 .
ایک باؤل میں مایونیز، نمک، کالی مرچ پاؤڈر، کالا زیتون، لیموں کا رس، لہسن، کٹی لال مرچیں اور مسٹرڈ پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں، پکلڈ سوس تیار ہے۔

4 .
سوئس رول بنانے کے لئے سینڈ وچ بریڈ سلائس لیں اور ان کے کنارے کاٹ لیں۔اب بریڈ کو دو حصوں میں کاٹ کر باریک بیل لیں۔

5 .
پھر اس پرمیرینیٹ کی ہوئی ایک اسٹرپ رکھیں اور ٹیوب شکل میں رول کر کے ٹوتھ پِک لگا دیں۔

6 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے چکن سوئس رولز کو درمیانی آنچ پر تین سے چار منٹ فرائی کر لیں۔

7 .
مزیدار چکن سوئس رولز تیار ہیں۔ تیار کی ہوئی پکلڈ سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips