Recipes

More

Chicken Stuffed Potato Rolls Recipe

Chicken Stuffed Potato Rolls Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Add some munch to your tea time snacks by trying our super crispy chicken stuffed potato rolls recipe. These Roll bites will add some crisp to your tea table with your family. Try out these crispy rolls today and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Preparation:
Ingredients for Green Chutney:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, salt, paprika, chaat masala, garlic paste, lemon juice, white pepper powder, mustard paste, oil and mix well. now marinate the chicken for 20-25 minutes.

2 .
In a blender add mint leaves, garlic, tamarind pulp, green chilies, salt, water and blend it well.

3 .
Now in a bowl add mayonnaise and prepared green chutney. Mix it well and set aside.

4 .
Take peeled potatoes and cut thin slices. Now dust flour on the slices.

5 .
Take a slice and place one marinated chicken piece on it. wrap the slice around the chicken and tread the prepared roll on a wooden skewer. Tread 3 rolls on each skewer.

6 .
Now deep fry them until chicken is fully cooked.

7 .
Your Chicken Stuffed Potato Rolls are ready.

8 .
Garnish with green coriander and serve with Green Sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، نمک، پیپریکا، چاٹ مصالحہ، لہسن کا پیسٹ، لیموں کا رس، سفید مرچ پاؤڈر، مسٹرڈ پیسٹاور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے بیس سے پچیس منٹ میرینیٹ ہونے کے لئے رکھ دیں۔

2 .
سبز چٹنی بنانے کے لئے ایک باؤل میں پودینے کے پتے، لہسن، املی کا گودا، ہری مرچ، نمک اور پانی ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کریں۔

3 .
اب ایک باؤل میں مایونیزاور سبز چٹنی ڈال کر اچھی طرح م مکس کر لیں۔

4 .
اسمبلنگ کے لئے چھلے ہوئے آلو لیں اور باریک سلائسز میں کاٹ لیں اور ان پر آٹا چھڑکیں۔

5 .
اب ایک سلائس لیں اور اس پر ایک میرینیٹ کیا ہواچکن کا ٹکڑا رکھیں۔اب آلو کے سلائس کو چکن کے گرد لپیٹ لیں اور لکڑی کی سیخ پر لگا دیں۔ہر سیخ پر تین رول لگائیں۔

6 .
پھر رولز کو اچھی طرح پکنے تک فرائی کر لیں۔

7 .
چکن سٹفڈ پٹاٹو رولز تیار ہیں۔

8 .
ہرے دھنیے سے گارنش کرکے سبز چٹنی کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips