Recipes

More

Black Pepper Jalapeno Basil Chicken Recipe

Black Pepper Jalapeno Basil Chicken Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Savor the spicy kick of Black Pepper Jalapeno Basil Chicken, an explosion of flavor in every bite. Make this perfect meal with K&N's Fiery Fingers and serve with Rice. Try out this Black Pepper Jalapeno Chicken at home and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Sauce
Ingredients for Black Pepper Jalapeno Basil Chicken

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, add honey, soy sauce, vinegar, fish sauce, turmeric powder, ginger powder, black pepper, salt, and water. Mix them well. Your sauce is ready.

2 .
In a wok heat oil and add onion. Cook until translucent. Add red capsicum. Yellow capsicum, jalapenos and cook for 2-3 mins.

3 .
Add prepared sauce and bring it to a simmer. Add slurry and cook until thickens in consistency.

4 .
Fry K&N’s Fiery Fingers as per instructions on the pack.

5 .
Add K&N’s Fiery Fingers into the wok and mix it well. Add water and mix it again. Add basil leaves and cook further for 2 mins.

6 .
Your Black Pepper Jalapeno Basil Chicken is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سوس بنا نے کے لئے ایک باؤل میں شہد، سویا سوس، سرکہ، فش سوس، ہلدی پاؤڈر، ادرک پاؤڈر، کالی مرچ، نمک اور پانی ڈالیں اور اچھی طرح مکس کرلیں۔ سوس تیار ہے۔

2 .
کالی مرچ ہیلو پینو بیزل چکن بنا نے کے لئیایک کڑاہی میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز ڈال کر کچھ دیر پکا لیں۔اب اس میں سرخ اور پیلی شملہ مرچ ا ور ہیلو پینوڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
اب اس میں تیار سوس ڈال کر اسے ابالیں۔پھر اس میں سلری ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔

4 .
پھر پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق فائیری فنگرزکو فرائی کرلیں۔

5 .
اب ایک بر تن میں فا ئیری فنگرز ڈال کر اسے اچھی طرح مکس کریں کرکے پانی ڈال کر دوبارہ مکس کریں۔ اب بیزل کے پتے ڈال کر مزید دومنٹ تک پکائیں

6 .
کالی مرچ ہیلو پینوبیزل چکن تیار ہے۔

Recipe Tips