Recipes

More

Beef Chili Macaroni Recipe by SooperChef

Beef Chili Macaroni Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Give your pasta a twist by making this Beef Chili Macaroni with National Masala and Sauces. Surprise your family with this mouthwatering meal. Try out this Beef Chili Macaroni at home and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients Beef Preparation
Ingredients for Boiling Macaroni
Ingredients for Beef Chili Macaroni

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Now in a bowl add beef strips, National Synthetic Vinegar, National Salt, black pepper, egg, National Cornflour, ginger garlic paste and chili flakes. Marinate for half hour.

2 .
Now in a pan heat oil and deep fry the beef strips until fully done. set aside.

3 .
In a pot boil water then add macaroni, salt and boil it until its 80% done. Strain through chilled water and toss in 1 tbsp of oil. Set aside.

4 .
Now in a preheated pan add oil, garlic and sauté it for 30 secs. Then add cooked beef strips and mix it well.

5 .
Now add green chilies and capsicum sauté it for a minute. Then add National soy sauce, National chili sauce, red chili flakes, oyster sauce, National salt, National black pepper powder. Mix it well and cook for 3-4 minutes.

6 .
Now add water and cook until beef is fully done. Then add slurry and cook until it thickens.

7 .
Now add boiled macaroni and mix it well.

8 .
Your Beef Chili Macaroni is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
بیف میرینیشن بنانے کے لیے ایک باؤل میں بیف سٹرپس، نیشنل سنتھیٹک سرکہ، نیشنل نمک،، نیشنل کالی مرچ، انڈا، نیشنل کارن فلور، ادرک لہسن کا پیسٹ اور کُٹی لال مرچیں ڈال کر آدھے گھنٹے کے لیے میرینیٹ کریں۔

2 .
اب ایک پین میں تیل گرم کریں اوراس میں بیف سٹرپس ڈال کرپوری طرح گل جانے تک ڈیپ فرائی کرلیں

3 .
ابلی ہوئی میکرونی بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی کو ابالیں پھراس میں میکرونی اور نمک ڈال کر اسی فیصد تک ابال کر ٹھنڈے پانی سے چھان لیں اور ایک چمچ کھانے کا تیل میں ڈال کر مکس کر لیں۔

4 .
بیف چلی میکرونیبنانے کے لئے پہلے سے گرم پین میں کھانے کا تیل اور لہسن ڈال کر تیس سیکنڈ تک بھونیں پھر پکی ہوئی بیف سٹرپس ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
اب اس میں ہری مرچیں ڈال کر ایک منٹ کے لیے بھونیں پھر اس میں نیشنل سویا سوس، نیشنل چلی سوس، کُٹی لال مرچ، اویسٹر سوس، نیشنل نمک اور نیشنل کالی مرچ پاؤڈرڈال کر اچھی طرح مکس کریں اورتین سے چارمنٹ تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں پانی ڈال کرگائے کا گوشتپوری طرح سے گل جانیتک پکائیں اب اس میں سلری ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔

7 .
اب اس میں ابلی ہوئی میکرونی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
بیف چلی میکرونی سرو کرنے کے لیے تیار ہے۔

Recipe Tips