Recipes

More

Bakery-Style Chicken Tikka Sandwich Recipe by Sooperchef

Bakery-Style Chicken Tikka Sandwich Recipe by Sooperchef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    5
  • SERVING
    2


Craving a fusion of flavors? Try our homemade Chicken Tikka Sandwich. Make this delicious Bakery Style Chicken Tikka Sandwich and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chicken tikka
Creamy Vegetable Filling
Assembling

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add boneless chicken cubes and add ginger garlic paste, tikka masala, lemon juice, and hot sauce mix it well and rest for aside for 10-15 minutes.

2 .
In a pan add 2tbsp oil add marinated chicken cook it well until fully done make space in the center of the pan place heated charcoal drip 1tsp of oil on it and cover for 2-3 minutes. until the chicken is fragrant.

3 .
In a bowl add carrot, capsicum, cabbage, boiled eggs, mayonnaise, salt, and black pepper mix it well.

4 .
Take a bread slice spread mayo on it and prepare tikka chunks, place another bread slice on it spread the mayo again, and place the lettuce leaves on it.

5 .
Place another bread slice over it spread the prepared vegetable filling, and top with another bread slice cut the edges of the bread from each side cut the sandwich in half, and wrap with clingfilm.

6 .
Your Bakery Style Chicken Tikka Sandwich is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن تکہ ِ سینڈوچ بنانے کےلیے ایک باؤل میں بونلیس چکن کیوبز، ادرک لہسن کا پیسٹ، تکہ مصالحہ، لیموں کا رس اورہاٹ سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور دس سے پندرہ منٹ کے لیے ایک طرف رکھ دیں۔

2 .
اب ایک گرم پین میں کھانے کاتیل ڈال کر میرینیٹ کیاہواچکن ڈال کر اچھی طرح پکالیں پھرپین کے بیچ میں جگہ بناکر کوئلہ راکھ کر اس پرکھانے کاتیل ڈالیں اور دو سے تین منٹ تک ڈھک دیں۔

3 .
پھر ایک پیالے میں گاجر، شملہ مرچ، بند گوبھی، ابلے ہوئے انڈے، مایونیز، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
اب اس پر بریڈ سلائسپر میونیز، تیار چکن تکہ ڈال کر پھر اس پر ایک اور بریڈ سلائس رکھیں پھرکو دوبارہ میونیز پھیلائیں، اور اس پر سلاد پتے رکھ دیں۔

5 .
پھراس کے اوپر ایک اور بریڈ سلائس رکھ کرتیارکریمی وجیٹیبل فیلنگ پھیلائیں، اور اوپر ایک اور بریڈ سلائسرکھ کر بریڈ کے کناروں کو ہر طرف سے کاٹ لیں اور سینڈوچ کو آدھا کاٹ کر کلنگ فلم سے لپیٹ دیں۔

6 .
بیکری سٹائل چکن تکہ سینڈوچ تیار ہے۔

Recipe Tips