Recipes

More

Bakery Style Chicken Drumsticks Recipe

Bakery Style Chicken Drumsticks Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    6

Chicken Drumsticks is a quick and tasty snack to meet your food cravings. Chicken drumsticks made with bakery style is a perfect teatime crunchy grab. Do try this Chicken Drumsticks recipe and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, add green chilies, ginger garlic paste, onion, coriander, salt, red chili flakes, cumin powder, coriander powder, black pepper powder, hot sauce, vinegar, soy sauce, corn flour, all-purpose flour, egg, lemon juice, bread slices crushed. Mix well and chill for 30-40 minutes.

2 .
Add water, ginger garlic minced, salt, chili flakes, sugar, lemon juice, hot sauce in a sauce pan and turn on the flame and stir.

3 .
When it starts boiling, low down the flame and add slurry while stirring continuously. Cook until thickened and take off the flame.

4 .
Grease your hands with oil and take handful of prepared mince mixture. Flatten and cover the sticks with mince, making the shape of drum stick. Refrigerate for 15 minutes.

5 .
Now heat oil in a pan and deep fry until fully cooked and dark brown in color.

6 .
Serve drumsticks with chili sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں سبز مرچیں، ادرک لہسن پیسٹ، پیاز، دھنیا، نمک، کٹی لا ل مرچیں، ذیرہ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، ہاٹ سوس، سرکہ، سویا سوس، کارن فلار، میدہ، انڈہ، لیمو ں کا رس اور بریڈ سلائس ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے تیس سے چالیس منٹ ٹھنڈا ہونے کے لئے رکھ دیں۔

2 .
چِلی سوس بنانے کے لئے ایک پین میں پانی، کٹا ہو ا ادرک لہسن، نمک، کٹی لال مرچیں، چینی، لیموں کا رس اور ہاٹ سوس ڈال کر مکس کریں۔

3 .
جب یہ ابلنا شروع ہوجائے تو اس میں سلری ڈالتے ہوئے مکس کرتے جائیں اور گاڑھا ہونے تک پکائیں۔

4 .
اپنے ہاتھوں کو آئل سے گریس کر کے مکسچر رکھیں او ر پھر آئسکریم اسٹکس رکھ کر مکسچر سے ڈرم اسٹکس کی شکل بنا لیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گر م کرکے چکن ڈرم اسٹکس فرائی کر لیں۔

6 .
مزیدار بیکری سٹائل چکن ڈرم اسٹکس تیار ہیں۔

Recipe Tips