Already tired of heat?! Try out this Refreshing and Fat free Watermelon Drinks Recipes, Watermelon slushie Recipe to beat the heat, Watermelon Juice for Iftar Drinks Menu and last but not the least Watermelon Mojito with plenty of nutritional value. Surprisingly he ...
Read More
Already tired of heat?! Try out this Refreshing and Fat free Watermelon Drinks Recipes, Watermelon slushie Recipe to beat the heat, Watermelon Juice for Iftar Drinks Menu and last but not the least Watermelon Mojito with plenty of nutritional value. Surprisingly healthy and low in calories Watermelon Drinks Recipe is best option for Iftar. Make it. Enjoy it and share your experience with us.
Less Content
  • Watermelon Slush Ingredients:
  • 1 & 1/2 Cup Watermelon (Frozen)
  • 1-2 Tbsp Sugar Syrup
  • 1 Tbsp Lemon Juice
  • Watermelon Juice Ingredients:
  • 1 & 1/2 Cup Watermelon (Pieces)
  • 1 Tbsp Lemon Juice
  • 1-2 Tbsp Sugar Syrup
  • 1-2 Tsp Black Salt
  • 1 Cup Ice Cubes
  • Water As Required
  • Watermelon Mojito Ingredients:
  • 1 Cup Watermelon (Chopped)
  • 1 Tbsp Lemon Juice
  • 7-8 Mint Leaves
  • 1 Tsp Black Salt
  • 1-2 Tbsp Sugar Syrup
  • 3/4 Cup Soda Water
  • Watermelon Slush Directions:
  • Take a half watermelon, cut them into slices.
  • Cut off the rind and chop the flesh into pieces. Freeze for 2 to 3 hours.
  • In a blender add Frozen Watermelon, Sugar Syrup and Lemon Juice.
  • Add a little water if required and blend everything well.
  • Decorate with lemon slice and serve chilled.
  • Watermelon Juice Directions:
  • In a blender add Watermelon, Lemon Juice, Sugar Syrup, Black Salt, Ice Cubes and Water.
  • Blend everything well.
  • Serve with lemon slice, mint leaves and watermelon cubes.
  • Watermelon Mojito Directions:
  • In a bowl coarsely crush Watermelon, Lemon Juice and Mint Leaves.
  • In a serving glass add half of the crushed mixture.
  • Add Black Salt, Sugar Syrup in it and mix well.
  • Add chilled Soda Water in it.
  • Add some Lemon Slices, Mint Leaves and mix everything well.
  • Serve chilled with ice cubes.

توبوز سلش اجزاء:
تربوز 1اور آدھا کپ
شوگر سیرپ 1-2کھانے کے چمچ
لیموں کا رس 1کھانے کا چمچ
تربوز کا جوس اجزاء:
تربوز کے پیس 1اور آدھا کپ
لیموں کا رس 1کھانے کا چمچ
شوگر سیرپ 1-2کھانے کے چمچ
کالا نمک 1-2چائے کے چمچ
بڑف کے ٹکڑے 1کپ
پانی حسبِ ضرورت
تربوز موجیتو اجزاء:
چوپڈ تربوز 1کپ
لیموں کا رس 1کھانے کا چمچ
پودینے کے پتے 7-8عدد
کالا نمک 1چائے کا چمچ
شوگر سیرپ 1-2کھانے کے چمچ
سوڈا واٹر 3چوتھائی کپ

توبوز سلش ترکیب:
تربوز کے چھلکے کاٹ کر اسے ٹکڑوں میں کاٹ کر دو سے تین گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔
اب ایک بلینڈر میں تربوز، لیموں کا رس اور شوگر سیرپ ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔
تربوز کا جوس ترکیب:
ایک بلینڈر میں تربوز، لیموں کا رس، کالا نمک، شوگر سیرپ، بڑف کے ٹکڑے اور پانی ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔
تربوز موجیتو ترکیب:
ایک ہاون دستہ میں تربوز،لیموں کا رس اور پودینہ ڈال کر اچھی طرح کوٹ لیں۔
اب ایک گلا س میں تیار کیا ہوا موجیتو، کالا نمک، شوگر سیرپ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
پھراس میں لیموں اور سوڈا واٹر ڈال لیں۔

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *