This potato birds nest is a perfect bowl for Stir Fry Chicken. Wonderful presentation, lip smacking taste. Give this recipe a try. ...
Read More
This potato birds nest is a perfect bowl for Stir Fry Chicken. Wonderful presentation, lip smacking taste. Give this recipe a try.
Less Content
  • Ingredients:
  • 3 K&N's Tender Brest
  • 4 Potatoes
  • 3 Tbsp Corn Flour
  • 1 Egg
  • 1/4 cup Onion
  • 1 cup Bell pepper (Julienne)
  • 1/4 cup Tomato (Julienne)
  • 1/4 cup Mushroom (Sliced)
  • 1/4 cup Cauliflower
  • 2 tbsp Ketchup
  • 1 tbsp Garlic, chopped
  • 1 tbsp Brown sugar
  • 1/2 tsp Black pepper
  • 2 Tbsp of Soy Sauce
  • 1/4 cup of Water
  • 2 Tbsp of Oyster Sauce
  • 2 tbsp Chili sauce
  • Salt to taste
  • 2 tbsp Vegetable Oil
  • Directions:
  • 1- Cut the potatoes very thinly julienne form and put them into a bowl then add egg, cornflour and mix it well.
  • 2- Now take a strainer and put these thinly sliced potatoes into the strainer in nest shape.
  • 3- Next, take a pan, add cooking oil, and let it hot. Then put this strainer into hot oil and fry for 3-4 mins. Take out the potato nest from the strainer and fry it again without strainer till light brown.
  • 4- thaw the K&N’s Tender Brest as per Instructions on the pack and slice.
  • 5 - In a large skillet over high heat, add the oil and allow it to get hot. Add the K&N's Tender Brest and let it cook for a few minutes, remove the chicken to a plate and set aside.
  • 6- Add a touch more oil to the hot skillet and add the garlic, saute for about a minute and add in the ketchup, soy sauce,chili sauce, black pepper, salt and oyster sauce. Whisk together with water.
  • 7-Now add the prepared K&N's Tender Breast slice back in and cook it for about a minute or two then add vegetables and cook until the sauce thickens. Serve immediately in the Potato nest.

Preparation Time:

20 minutes

Cooking Time:

20-25 minutes

Serve:

2-3 persons
配料:
3 K&N's 温柔的乳房
4 土豆
3 汤匙 玉米粉
1 蛋
1/4 杯洋葱
1 杯甜椒(切丝)
1/4 杯番茄 (切丝)
1/4 杯蘑菇 (切片)
1/4 杯花椰菜
2 汤匙 番茄酱
1 汤匙 大蒜,切碎
1 汤匙 红糖
1/2 茶匙 黑胡椒...
2 汤匙 酱油
1/4 一杯水
2 汤匙 蚝油
2 汤匙 辣椒酱
盐味
2 汤匙 植物油
方向:
1- 将土豆切成非常薄的切丝形状,放入碗中,然后加入鸡蛋,玉米粉,搅拌均匀.
2- 将土豆切成非常薄的切丝形状,放入碗中,然后加入鸡蛋,玉米粉,搅拌均匀...
3- 接下来,取一个平底锅,加入食用油,然后加热。 然后将这个过滤器放入热油中煎炸3-4分钟。 从过滤器中取出马铃薯巢,然后再过滤,不要过滤,直到浅棕色.
4- 按照包装和切片上的说明解冻K&N的嫩乳.
5- 在高温大锅中加入油,使其变热。 加入K&N的嫩乳,让它煮几分钟,将鸡肉放到盘子里,放在一边.
6- 在热煎锅中加入一点油,加入大蒜,炒约一分钟,加入番茄酱,酱油,辣椒酱,黑胡椒,盐和蚝油。 与水一起搅拌.
7- 现在将准备好的 K&N's 温柔的乳房 切片重新加入并煮约一两分钟,然后加入蔬菜煮至酱汁变稠。 立即在马铃薯巢中服务.

准备时间:

20分钟

烹饪时间:

20-25分钟

服务器:

2-3人

اجزاء:
K&N’s TenderBreast 3
آلو 4
کارن فلور 3کھانے کے چمچ
انڈہ 1عدد
پیاز 1چوتھائی کپ
شملا مرچ (لمبائی میں کٹی ہوئی) 1کپ
ٹماٹر(لمبائی میں کٹے ہوئے) 1چوتھائی کپ
مشروم سلائسیز 1چوتھائی کپ
گوبھی 1چوتھائی کپ
کیچپ 2کھانے کے چمچ
لہسن(چوپڈ) 1کھانے کا چمچ
براؤن شوگر 1کھانے کا چمچ
کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
سویا ساس 2کھانے کے چمچ
پانی 1چوتھائی کپ
اوسٹر ساس 2کھانے کے چمچ
چِلی ساس 2کھانے کے چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
کھانے کا تیل 2کھانے کے چمچ

ترکیب:
ایک باؤل میں لمبائی میں باریک کٹے ہوئے ٓلو، انڈہ اور گوبھی ڈال کر اچھی طرح مکس کر یں۔
اب ایک چھاننی لیں اس میں میرینیٹ کئے ہوئے آلو گھونسلے کی شکل بنا کر چھاننی میں ڈالیں۔
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر یں اوراس میں میرینیٹ کئے ہوئے آلو 3-4منٹ فرائی کرلیں۔
اب اس چھاننی میں سے آلو کا گھونسلا (Potato Nest)نکال کر گرم تیل میں ڈال کر مزید 2-3منٹ فرائی کریں۔
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's TendeBrestنرم کر لیں اور لمبے پیسیسز میں کاٹ لیں۔
پھر ایک بڑے پین میں تیز آنچ پر کھانے کا تیل گرم کر کے K&N's TenderBreast کے لمبے پیسیز کو ایکسے دو منٹ کے لئے پکا لیں اور چکن نکال کر ایک سائیڈ پر رکھ دیں۔
پھراسی برتن میں کھانے کا تیل گرم کریں اوراس میں لہسن ڈال کرتھوڑا سا پکائیں ۔
اب اس میں کیچپ، سویا ساس ، چِلی ساس ، کالی مرچ، نمک، اوسٹر ساس اورپانی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
پھراس میں فرائی کیا ہوا چکن ڈال کر تیز آنچ پر2منٹ کے لئے پکائیں۔
اب اس میں پیاز، گوبھی، ٹماٹر، مشرومزاور شملا مرچ ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔
تیار کئے ہوئے آلو کے گھونسلے ڈال کر ہرے پیاز کی گارنش کر کے سرو کریں۔

تیاری کا وقت :

20 منٹ

پکانے کا وقت :

20-25 منٹ

افراد :

افراد 2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *