Recipes

More

Salmon with creamy mushroom sauce

Salmon with creamy mushroom sauce

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Research Content

Salmon with creamy mushroom sauce is ideal dinner recipe for weekend. This tempting looking salmon with creamy mushroom sauce is super easy to make. Try out this appetizing recipe and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl mix garlic paste, lemon juice, salt, black pepper powder, soy sauce and garlic powder. Marinate EastCo Salmon Steak in it for 15 to 20 minutes.

2 .
In a pan heat oil, cook marinated Salmon Steak in it for 4 to 5 minutes each side. Your steak is ready set aside.

3 .
In a separate pan add oil garlic then onion and cook for 2-3 minute.Then add water stock/demi-glace powder and Season it with salt, white pepper, black pepper and thyme.In last add cream, mushroom and let it simmer for 4 to 5 minutes more. Your sauce is ready. Drizzle warm over Salmon Steak and enjoy.

4 .
In a pot add water when it's start simmering add carrot for 5 min then place it in the cold water same goes for the broccoli

5 .
Then take a pan add oil heat up then add carrots ,cherry tomatoes, broccoli salt, pepper and toss it on high flame for 4,5 minutes.

6 .
Your Salmon Steak With Creamy Mushroom Sauce is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں لہسن پیسٹ، لیموں کا رس، نمک، کالی مرچ پاؤڈر، سویا سوس اور لہسن پاؤڈر ڈال کرسامن سٹیک کو اس میں پندرہ سے بیس منٹ میرینیٹ کر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے میرینیٹ کیا ہوا سامن سٹیک چار سے پانچ منٹ دونوں سائیڈوں سے اچھی طرح پکائیں۔مزیدار سٹیک تیار ہیں۔

3 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گر م کر کے اس میں لہسن اور پیاز ڈال کردوسے تین منٹ پکائیں۔اب پانی،سٹاک کیوب نمک، سفید مرچ، کالی مرچ اور تھائم ڈالیں۔پھر کریم اور مشروم ڈال کر چار سے پانچ منٹ دم پر رکھ دیں، سوس تیار ہے۔

4 .
ایک پین میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں پانچ منٹ کے لئے گاجریں ڈال دیں۔اب گاجروں کو ٹھنڈے پانی میں ڈال دیں۔پھر دوسرے ایک پین میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں پانچ منٹ کے لئےبروکولی ڈال دیں۔اب بروکولی کو ٹھنڈے پانی میں ڈال دیں۔

5 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں گاجریں، چیڑی ٹماٹر، بروکولی، نمک اور مرچ ڈال کر تیز آنچ پر چار سے پانچ منٹ ٹوس کر لیں۔

6 .
مزیدار سامن سٹیک تیار ہے۔

Recipe Tips