Recipes

More

Potato Puffs Recipe

Potato Puffs Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Crunch into crispy goodness with our homemade Potato Puffs for Iftar. Elevate your Iftar table with these golden, crunchy Potato Puffs and share your feedback.

 Ingredients

Ingredients Potato Puffs

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and add salt, bring it to a boil. Add potatoes and boil for 10-15 mins.

2 .
Transfer them to a bowl add mash them well.

3 .
Now add milk, corn flour, white pepper powder, salt, green coriander and mix it well. Now add black pepper powder, 1/4 cup of milk again and mix it again.

4 .
Transfer this mixture to a piping bag. Pipe out the mixture in small portions in the frying oil.

5 .
Fry until crispy and golden brown. Your Potato Puffs are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پوٹیٹو پفس بنانے کے لئی ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں نمک ڈال کر ابال لیں پھر اس میں آلو ڈال کر دس سے پندرہ منٹ تک ابالیں۔

2 .
اب انہیں ایک باؤل میں ڈال کر اچھی طرح سے میش کرلیں۔

3 .
پھر اس میں دودھ، کارن فلور، سفید مرچ پاؤڈر، نمک، ہرا دھنیا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھر کالی مرچ پاؤڈراور د دودھ ڈال کر دوبارہ مکس کریں۔

4 .
اب اس آمیزے کو پائپنگ بیگ میں ڈال کر فرائینگ آئل میں چھوٹے چھوٹے حصوں میں پائپ کریں۔

5 .
پوٹیٹو پفس تیار ہیں۔ کرسپی اور سنہری بھورے ہونے تک فرائی کریں۔

Recipe Tips