Recipes

More

Grilled Chicken Pasta With Mushroom Sauce

Grilled Chicken Pasta With Mushroom Sauce

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Grilled chicken pasta with mushroom sauce a treat for all pasta lovers. Creamy mushroom sauce coated pasta served with juicy grilled chicken and topped with more sauce is a super delicious combo. Give this grilled chicken pasta with mushroom sauce recipe a try and share your feedback with us.
You can find more similar recipes like Alfredo Pasta With Crispy Chicken and Tandoori Chicken Pasta on SooperChef 

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken fillets, black pepper, salt, oil, oregano and mix it well. Marinate it 15 minutes at least.

2 .
In a pot of simmer water add oil, salt, Guard shell macaroni and boil for 6 to 8 minutes. Strain and set aside.

3 .
For mushroom sauce in a pan heat oil add garlic and sauté it for a minute. Add ketchup, tomato paste, chicken stock, chili sauce, salt, black pepper, Worcestershire sauce, soy sauce and cook it for 3 to 4 minutes.

4 .
Add cream in it and cook for about 2 minutes. Lastly add mushrooms and cook for a minute. Your mushroom sauce is ready. Leave half sauce in pan and set aside half for late use.

5 .
Toss boiled pasta in the sauce left in pan.

6 .
Heat a grill pan and grill your chicken fillets from both sides for 4 minutes. Take it off.

7 .
Take a platter, fill it with pasta, place grilled chicken fillet on top and drizzle some sauce in last. Garnish with parsley.

8 .
Your delicious grilled chicken pasta with mushroom sauce is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چکن فلٹس، کالی مرچ، نمک، کھانے کا تیل اور اوریگانو ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پندرہ منٹ میرینیٹ کے لئے رکھ دیں۔

2 .
اب ایک برتن میں پانی، کھانے کا تیل، نمک اور گارڈ میکرونی ڈال کر چھ سے آٹھ منٹ ابلنے دیں اور چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں کیچپ، ٹماٹو پیسٹ، چکن یخنی، چِلی سوس، نمک، کالی مرچ،ووسٹر شائر سوس اور سویا سوس ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں۔

4 .
اب اس میں کریم ڈال کر دو منٹ تک پکائیں۔پھر آخر میں مشرومز ڈال کر ایک منٹ پکائیں، مشروم سوس تیار ہے، بعد میں استعمال کے لئے آدھی سوس پین میں چھوڑ دیں۔

5 .
پھر پین میں آدھی بچی ہوئی سوس میں ابلا ہوا پاستا ڈال کر مکس کرلیں۔

6 .
اب ایک گرِل پین کو گرم کرکے چکن فلٹس کودونوں سائیڈوں سے چار منٹ گرِل کر لیں۔

7 .
پھر ایک پلیٹر میں پاستا ڈال کر اس پرگرِلڈ چکن رکھ کر سوس ڈال دیں اور پارسلی سے گارنش کریں۔

8 .
مزیدار گرِلڈ چکن پاستا وِد مشروم سوس تیار ہے۔

Recipe Tips