Recipes

More

Cheese Omelette With Pepperoni Breakfast Recipe

Cheese Omelette With Pepperoni Breakfast Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Research Content

Make this scrumptious Cheese Omelette With Pepperoni Recipe and start your day with a healthy breakfast. Cheese Omelette With Pepperoni is easy to make and taste yummy. Try this recipe and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl beat eggs, mix milk, salt and black pepper in it. Whisk for a few minutes until egg mixture is foamy.

2 .
Prepare K&N’s Pepperoni Slices as per the instructions on pack.

3 .
Grease a pan with butter and pour egg mixture. Cook for at least 2 to 3 minute on medium low flame until egg starts to set.

4 .
When top surface of eggs is thickened place K&N’s Pepperoni Slices, sprinkle bell pepper, capsicum, cheddar cheese and oregano on top.

5 .
Fold omelet in half and flip it. Let it simmer on low flame for 2 minute or until cheese melts.

6 .
Your pepperoni cheese omelet is ready to serve.

7 .
In a bowl grate potato.

8 .
Put shredded potatoes in piece of cloth and strain as much water as you can. Set aside for 15 to 20 minutes.

9 .
In a pan heat oil add shredded potatoes and cook for 2-5 minutes on low medium flame.

10 .
In a separate bowl add salt, onion powder, black pepper, red chili flakes, garlic powder, cheese, flour in potatoes and mix well. Turn into any shape.

11 .
Now fry them until golden brown.

12 .
Your hash browns are ready to serve with pepperoni cheese omelet.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں انڈے پھینٹ کر اس میں نمک، دودھ اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق پیپرونی سلائسز تیار کر لیں۔

3 .
اب ایک پین کومکھن سے گریس کر لیں اور اس میں انڈے کا مکسچر ڈال کر درمیانی ہلکی آنچ پر دو سے تین منٹ پکائیں۔

4 .
جب انڈے کی اوپر والی تہہ گاڑھی ہوجائے تو پیپرونی سلائسز رکھ کراس پر شملا مرچ، چیڈر چیز اور اوریگانو چھڑک دیں۔

5 .
پھر انڈے کو فولڈ کر کے پلٹ لیں اور ہلکی آنچ پر دو منٹ دم پر رکھ دیں یا جب تک چیز پگھل جائے۔

6 .
مزیدار چیز آملیٹ تیار ہے۔

7 .
ایک باؤل میں آلوؤں کو کدو کش کر لیں۔

8 .
اب آلوؤں کو ایک کپڑے میں ڈال کر اچھی طرح پانی نچور لیں اور پندرہ سے بیس منٹ کے لئے سائیڈ پر رکھ دیں۔

9 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں آلو ڈالیں اور ہلکی آنچ پر دو سے پانچ منٹ پکائیں۔

10 .
اب ایک دوسرے باؤل میں نمک، پیاز پاؤڈر، کالی مرچ، کٹی لا ل مرچ، لہسن پاؤڈر، چیز، میدہ اور آلو ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں۔پھر آملیٹ کی اپنی مرضی سے کوئی شکل بنا لیں ۔

11 .
اب ان کوگولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

12 .
ہیش براؤن تیار ہے، چیز آملیٹ کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips