Recipes

More

Bread Manchurian Recipe

Bread Manchurian Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Research Content

Bread Manchurian: Easy Bread Manchurian is a simple vegetarian recipe to try today. It will become a savior for your sudden lunch plans because of simple ingredients and amazing taste. Do give this bread Manchurian recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a chopper, chop bread and transfer it into a bowl.

2 .
Add chopped cabbage, capsicum, carrot, onion, ginger garlic paste, salt, chili powder, corn starch and water and knead into soft dough. The dough must not be sticky. Make small balls from dough and set aside.

3 .
Heat oil in a frying pan and fry the bread balls until light brown and crispy.

4 .
In another pan, heat oil, add chopped garlic and green chilies, sauté until golden brown. Add capsicum, and green onion and sauté for 2-3 minutes.Add ketchup, chili garlic sauce, vinegar, soy sauce, Worcestershire sauce, black pepper, salt and sugar, let good for 5-6 minutes or until the gravy starts bubbling.

5 .
Now that the gravy has thickened, add the fried bread balls, give it a good stir and take it off the flame.

6 .
Your tasty and simple Bread Manchurian is ready, serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک چوپر میں بریڈ کو چوپ کر کے ایک باؤل میں ڈال دیں۔

2 .
اب اس میں بند گوبھی، شملا مرچ، گاجریں، پیاز، ادرک لہسن پیسٹ، نمک، چِلی پاؤڈر، کارن سٹارچ اور پانی ڈال کر اچھی طرح ڈو گوندھ لیں۔پھر ڈو کی چھوٹی چھوٹی بالزبنا کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے بریڈ بالز کو لائٹ براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

4 .
پھر ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چوپ کیا ہوا لہسن اور سبز مرچیں ڈال کرگولڈن براؤن ہونے تک بھون لیں۔اب اس میں شملا مرچ اور سبز پیاز ڈال کر دو سے تین منٹ بھون لیں۔پھر اس میں کیچپ، چِلی گارلک سوس، سرکہ، سویا سوس، ووسٹرشائر سوس، کالی مرچ، نمک اور چینی ڈال کر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔

5 .
جب گریوی گاڑھی ہوجائے تو اس میں فرائی کی ہوئی بالز ڈالیں اور اچھی طرح مکس کرکے چولہا بند کر دیں۔

6 .
مزیدار بریڈ منچورین تیار ہے۔

Recipe Tips