If you are running out of time and needs to cook wonderful dish. This Chicken Stir Fry With Vegetables Recipe is for you. Use the readymade chicken and stir-fry to get the perfect Chicken Stir Fry With Vegetables in minutes. ...
Read More
If you are running out of time and needs to cook wonderful dish. This Chicken Stir Fry With Vegetables Recipe is for you. Use the readymade chicken and stir-fry to get the perfect Chicken Stir Fry With Vegetables in minutes.
Less Content

How to make Chicken Stir Fry with Vegetables

330gm K&N's Chicken Tempura
  • 1 tablespoons soy sauce
  • 2 tbsp chili sauce
  • 2 tablespoons vinegar
  • 3 tablespoon cooking oil
  • 1 cup broccoli, cut into pieces (Boiled)
  • 1/2 cup boiled peas
  • 1 large bell pepper (Diced cut)
  • 1/2 cup carrot ( cut)
  • 1/2 tablespoons cloves garlic, minced
  • 1 K&N's Stok
  • 2 tablespoons Ketchup
  • 1/2 Onions (Diced cut)
  • 2 green onions chooped
  • Prepare K&N's Chicken Tempura as per the instruction on the pack.
  • Heat 1 tablespoon cooking oil in a large skillet or wok over medium-high heat; cook and stir carrot, broccoli and peas for 2 to 3 minutes. Now add ½ cup of water and K&N’s stok cube and let it simmer for 4-5 minutes. Transfer vegetables and sauce to a large bowl.
  • Take a pan, add oil over medium-high heat stir in garlic, onion, bell pepper for 1 to 2 minutes then add stir vegetables (step 2). Now add soy sauce, chili sauce, ketchup , vinegar and prepared K&N’s Chicken Tempura, and stir for another minute. Sprinkle with green onions.

Preparation Time:

30 minutes

Cooking Time:

45 minutes

Serve:

2-3

اجزاء
K&Ns Chicken Tempura 330گرام
سویاسوس 1 کھانے کا چمچ
چلی سوس 2کھانے کے چمچ
سرکہ 2کھانے کے چمچ
کھانے کا تیل 3کھانے کے چمچ
بروکلی(اُبلی ہوئی) 1کپ
مٹر(اُبلے ہوئے) آدھا کپ
شملہ مرچ 1عدد
گاجر(کٹی ہوئی) آدھا کپ
لہسن(چوپ) آدھا کھانے کا چمچ
K&Ns stok 1عدد
کیچپ 2کھانے کے چمچ
پیاز(ڈائیزڈ) آدھا
ہرا پیاز 2عدد

ترکیب
چکن ٹمپورہ کو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق تیار کر لیں۔
ایک بڑے پین میں ایک کھانے کا چمچ کھانے کا تیل گرم کریں۔
اب اس میں گاجر، بروکلی، اور مٹر کو 2سے3 منٹ فرائی کر لیں۔
اب اس میں آدھا کپ پانی ڈال دیں اور اس میں کے اینڈ این سٹوک ڈال دیں اور چار سے پانی منٹ تک اُبال لیں۔اُبالنے کے بعد سبزیوں کو الگ برتن میں نکال لیں۔
اب ایک برتن میں دو کھانے کے چمچ کھانے کا تیل لیں اور تھوڑا گرم کر لیں۔
اب اس میں لہسن ، پیاز، شملہ مرچ ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکا لیں۔
اب اس میں تیار کی ہوئی سبزیاں ڈال دیں۔
اب ا س میں سویا سوس، کیچپ، چلی سوس، سرکہ، چکن ٹمپورہ ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں ۔
ہرا پیاز کی گارنش کر لیں۔

تیاری کا وقت :

30منٹ

پکانے کا وقت :

45 منٹ

افراد :

2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *