An appetizing, satisfying and budget friendly Aloo Anday Recipe. Simple but definitely scrumptious. Give this Aloo Anday Recipe a try. ...
Read More
An appetizing, satisfying and budget friendly Aloo Anday Recipe. Simple but definitely scrumptious. Give this Aloo Anday Recipe a try.
Less Content
Ingredients:
2-3 tbsp Cooking Oil
1 Tbsp Ginger Garlic Paste
1 Onion (Chopped)
2 Tomatoes (Chopped)
¼ tsp Nigella sativa
¼ tsp Mustard Seeds
1 tsp Cumin
1 tsp Turmeric
1 tsp Mango Powder
1 tsp Crushed Red Chili
Water as Needed
4 Potatoes
½ tsp Garam Masala
2-3 Green Chili
2 tbsp Green Coriander
Direction for Alo Anda
In a cooking pan, add cooking, garlic ginger paste and saute it
Now add onion and fry for a while, after that add tomatoes, and cook it again
Now add Nigella sativa, Mustard Seeds, cumin, turmeric, mango powder, red chili , water and cook for a while.
Now add potatoes water and simmer for 8-10 minutes
Now add egg and cook for a while and then add garam masala, green chili, green coriander

Cooking Time:

30 Minutes

Serve:

3-4

اجزاء:
کھانے کا تیل 2-3 کھانے کے چمچ
ادرک لہسن پیسٹ 1 کھانے کا چمچ
پیاز(چوپ) 1 عدد
ٹماٹر(چوپ) 2عدد
کلونجی ایک چوتھائی چائے کا چمچ
رائی دانہ ایک چوتھائی چائے کا چمچ
زیرہ 1چائے کا چمچ
ہلدی 1چائے کا چمچ
آم چور 1چائے کا چمچ
کُٹی لال مرچ 1چائے کا چمچ
پانی حسبِ ضرورت
آلو چار عدد
انڈا چارعدد
گرم مصالحہ آدھا چائے کا چمچ
ہری مرچ 2-3
ہرا دھنیا 2کھانے کے چمچ

ترکیب:
ایک پین میں کھانے کا تیل لیں اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر فرائی کر لیں اب اس میں پیاز ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں،
اب اس میں ٹماٹر ڈال دیں اور تھوڑی دیر پکا لیں۔
اب اس میں کلونجی، رائی دانہ، نمک، زیرہ، ہلدی، آم چور، لال مرچ کُٹی ہوئی ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔
اب اس میں پانی آلو ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں اور چھ سے آٹھ منٹ تک درمیانی آنچ پر دم دیں
اب اس میں انڈے ڈال دیں اور تھوڑی دیر پکا لیں
اب اس میں گرم مصا لحہ، ہری مرچ، ہرا دھنیا ڈال کر ملا لیں۔

پکانے کا وقت :

تیس منٹ

افراد :

3-4

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *