Recipes

More

Chicken Wing With Mushroom Sauce Recipe and Garlic Rice

Chicken Wing With Mushroom Sauce Recipe and Garlic Rice

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Research Content

Chicken Wings with Mushroom Sauce Recipe a creamy meal which is easy to make. Try this Chicken Wings with Mushroom Sauce and Garlic Rice Recipe and share your feedback.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Prepare K&N’s Combo Wings as per the instructions on pack.

2 .
In a pan heat olive oil, add mushrooms and fry until golden-brown. Set aside.

3 .
In a separate pan add butter, onion, garlic and cook for 2-3 minute. Then add water and K&N’s STOK in it. Season it with salt, white pepper, black pepper and thyme.

4 .
In last add cream, fried mushroom and let it simmer for 4 to 5 minutes. Add K&N’s Combo Wings in the gravy mix well and set aside.

5 .
In a pan boil water, add socked rice, oil and cook completely cooked.

6 .
In another pan heat oil, add garlic and sauté until golden brown. Now add boiled rice, black pepper, salt, soy sauce and mix well. Sprinkle green onion on top. Your rice is ready.

7 .
Chicken Wings are ready. Serve with mushroom sauce and Enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق کومبو وِنگز تیار کر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں زیتون کا تیل گر م کر کے اس میں مشروم ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک پکائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر ایک دوسرے باؤل میں مکھن، پیاز اور لہسن ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔اب اس میں پانی اور سٹا ک کیوب ڈالیں۔پھر نمک، کالی مرچ اور تھائم چھڑکیں۔

4 .
اب کریم اور فرائی کئے ہوئے مشرومز ڈال کر چار سے پانچ منٹ دم پر رکھ دیں۔پھر اس گریوی میں کومبو وِنگزڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
ایک پین میں پانی ابال کر اس میں بھگوئے ہوئے چاول اور کھانے کا تیل ڈال کر چاول اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

6 .
اب ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے لہسن گولڈن براؤن ہونے تک پکائیں۔پھر اس میں ابلے ہوئے چاول، کالی مرچ، نمک اور سویا سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے سبز پیاز چھڑک دیں۔

7 .
مزیدار چکن وِنگز تیار ہیں۔ مشروم سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips