Recipes

More

Cheese Stuffed Mortadella Buns

Cheese Stuffed Mortadella Buns

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    35
  • SERVING
    6

Cheese Stuffed Mortadella Buns a cheesy treat for all the cheese lovers. These perfect snack recipe made with K&N's Mortadella Slices is easy to make yet delicious. Try out this Cheese Stuffed Mortadella Buns and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Dough Preparation:
Ingredients for Filling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, salt and mix together.

2 .
In another bowl add water, milk, sugar, yeast and let it rest for 10 minutes or until foamy. Then add butter and egg and mix well.

3 .
Now add flour and salt mixture and knead a smooth dough. Cover with plastic wrap and rest until double in size.

4 .
In a bowl add ricotta cheese, mozzarella cheese, parmesan cheese, parsley, garlic powder, black pepper and mix well. Refrigerate until used.

5 .
Take the prepared dough. Place the cross shaped cut in center of the dough and roll down the dough in rectangular shape.

6 .
Grease a 9-inch pan with butter and set aside.

7 .
Take the prepared filling and spread it evenly on the dough, place the K&N’s Mortadella Slices on it and roll the dough into log form.

8 .
Now cut the dough into 8 equal sized spiral rounds. Place these rolls in the prepared pan.

9 .
Brush butter on the rolls and Bake the prepared rolls for 35 minutes or until golden in color at 180°C.

10 .
Let them cool at room temperature and your Cheese Stuffed Mortadella Buns are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ اور نمک ڈال کر مکس کر لیں۔

2 .
اب ایک دوسرے باؤل میں پانی، دودھ، چینی اور خمیر ڈال کر دس منٹ رکھ دیں اور اس مکھن، انڈہ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

3 .
پھر اس میں میدہ اور نمک مکسچر نرم ڈو گوندھ لیں اور پلاسٹک ریپ سے ڈھک کر سائز میں دو گنا ہونے تک رکھ دیں۔

4 .
فلنگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں رِکوٹا چیز، موزریلا چیز، پامیزن چیز، پارسلی، لہسن پاؤڈر اور کالی مرچیں ڈا ل کر اچھی طرح مکس کر لیں اور فریج میں رکھ دیں۔

5 .
اسمبلنگ کے لئے تیار کی ہوئی ڈو کے درمیان کانٹے کی شکل کانشان لگالیں اور مستطیل شکل میں بیل لیں۔

6 .
پھر نو انچ پین کو مکھن سے گریس کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔

7 .
اب تیار کی ہوئی فلنگ ڈو پر رپھیلائیں اور مورٹاڈیلا سلائسز رکھ کر رول کرلیں۔

8 .
پھر ڈو کو آٹھ برابر حصوں میں کاٹ لیں اور مکھن لگے پین میں رکھ دیں۔

9 .
اب ان رولز پر برش سے مکھن لگائیں اور ایک سواسی کے درجہ حرارت پر پنتیس منٹ یا گولڈن ہونے تک بیک کر لیں۔

10 .
مزیدار چیز سٹفڈ مورٹاڈیلا بنز تیار ہیں۔

Recipe Tips