Recipes

More

White Chocolate Strawberry Tart Recipe

White Chocolate Strawberry Tart Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

White Chocolate Strawberry Tart is a classic and perfect recipe with seamless combination of Strawberries and Candyland’s White Chocolate. White chocolate layered on delicious layer of biscuits and adorn with strawberries is a dessert to die for. Try out this bundle of joy White Chocolate Strawberry Tart this weekend and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a chopper add biscuits and caster sugar and chop fine. Then add butter and blend it until well combined.

2 .
Now take the tart pan and add the mixture on it and gently press on the equal sides and then put in fridge for at least one hour.

3 .
Now in a bowl, add white chocolate, heavy cream, butter and microwave it for 1 min.

4 .
Then mix it properly until well combined. Your white chocolate filling is ready.

5 .
In a blender, add strawberries and blend well. Discard the excess through the sieve and you will get the strawberry mixture.

6 .
Now in a bowl add melted white chocolate, whip cream and strawberry mixture. Give it a good mix and fold, your strawberry filling is ready.

7 .
Take out the prepared tart, put a layer of strawberries, then white chocolate filling and let it cool down for half hour in fridge.

8 .
Now add the strawberry filling and spread it evenly and keep it in the fridge for at least 2 hours. Top with strawberries and decorate it with Candyland White Chocolate.

9 .
Your Strawberry White Chocolate Tart is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کرسٹ بنانے کے لئے ایک چوپر میں بسکٹس اور کاسٹر شوگر ڈال کر اچھی طرح چوپ کر لیں۔اب اس میں مکھن ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

2 .
اب ایک ٹارٹ پین لے کر اس میں اچھے سے مکسچر ڈال دیں اور ایک گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔

3 .
وائٹ چوکلیٹ فلنگ بنانے کے لئیایک باؤل میں وائٹ چوکلیٹ، ہیوی کریم اور مکھن ڈال کر ایک منٹ مائیکرو ویو کر لیں۔

4 .
اب اس کو اچھی طرح مکس کرلیں۔ وائٹ چوکلیٹ فلنگ تیار ہے۔

5 .
سٹرا بیری فلنگ بنانے کے لئے ایک بلینڈ ر میں سٹرابیری ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں اور سٹرابیری مکسچر کو چھلنی سے چھان کر الگ کر لیں۔

6 .
اب ایک باؤل میں پگھلی ہوئی وائٹ چوکلیٹ، وہپ کریم اور سٹرابیری مکسچر ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔ سٹرابیری فلنگ تیار ہے۔

7 .
تیار کئے ہوئے ٹارٹ میں سٹرابیری کی تہہ لگائیں اور پھر وائٹ چوکلیٹ فلنگ ٖ ڈال کر آدھا گھنٹہ فریج میں ٹھنڈا ہونے کے لئے رکھ دیں۔

8 .
اب اس میں سٹرابیری فلنگ اچھی طرح پھیلا دیں اور دو گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔ پھر اس پر سٹرابیری اورکینڈی لینڈوائٹ چوکلیٹ سے سجا وٹ کر دیں۔

9 .
مزیدار وائٹ چوکلیٹ سٹرابیری ٹارٹ ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips