Recipes

More

Tandoori Anda Paratha Roll Recipe

Tandoori Anda Paratha Roll Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Tandoori Anda Paratha Roll is a complete meal to enjoy in lunch as well as in breakfast. The delicious sauces with tandoori chicken make a perfect bite together. Try out this Tandoori Anda Paratha Roll and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Tandoori Chicken Preparation:
Ingredients for Chicken Veggie Mixture:
Ingredients for Egg Paratha:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, yogurt, tandoori masala, lemon juice and mix well. marinate the chicken for 25-30 minutes.

2 .
In a pan heat oil and marinated chicken. Cook until the chicken is fully done. Now turn the off flame, place a preheated coal in aluminum cup in pan, drizzle oil on the coal piece. Cover and smoke for 1 minute. Your tandoori chicken is ready.

3 .
In a glass jar add tomato ketchup, onion, garlic, fresh red chilies, cumin seeds and bell well into smooth paste. Your red sauce is ready.

4 .
In a bowl add mayo, garlic, vinegar, black pepper, salt and mix well. your mayo garlic sauce is ready.

5 .
In a pan heat oil and add onion rings, jalapenos and stir fry for 1 minute.

6 .
Add tandoori chicken and cook for 1-2 minutes. Your chicken veggie mixture is ready.

7 .
Place Roti on a heated Griddle. When one side is cooked drizzle oil on it and on the other side pour beaten eggs and cook. Your egg paratha is ready.

8 .
Place egg paratha on board, drizzle mayo garlic sauce on it, add chicken veggie mixture, drizzle red sauce, mayo garlic sauce and wrap the roll.

9 .
Your tandoori anda paratha roll is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
تندوری چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، دہی، تندوری مصالحہ س اور لیموں کا رس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور پچیس سے تیس منٹ میرینیٹ ہونے کے لئے رکھ دیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل اور میرینیٹ کئے ہوئے چکن کو اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔پھر چولہا بند کرکے اس میں ایلومینیم کپ رکھ کر کوئلہ رکھیں اور کھانے کا تیل ڈال کر ایک منٹ دھواں دیں۔ تندوری چکن تیار ہے۔

3 .
ریڈ سوس بنانے کے لئے ایک گلاس جار میں ٹماٹو کیچپ، پیاز، لہسن، تازہ لال مرچ اور زیرہ ڈال کر اچھی طرح پیسٹ بنا لیں۔ریڈ سوس تیار ہے۔

4 .
مایوگارلک سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، لہسن، سرکہ، کالی مرچ اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔مایوگارلک سوس تیار ہے۔

5 .
چکن ویجی مکسچربنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز اور جیلپینو ڈال کر ایک منٹ فرائی کر لیں۔

6 .
اب اس میں تندوری چکن ڈال کر ایک سے دو منٹ پکائیں۔چکن ویجی مکسچر تیار ہے۔

7 .
انڈا پراٹھا بنانے کے لئے گرم توے پر روٹی ڈالیں اور جب ایک سائیڈ پر پک جائے تو اس پر کھانے کا تیل ڈالیں اور سائیڈ پلٹ کر اس پر پھینٹے ہوئے انڈے ڈال کر پکا لیں۔ انڈا پراٹھا تیار ہے۔

8 .
اسمبلنگ کے لئے ایک بورڈ پر انڈاپراٹھا رکھ کر اس پر مایو گارلک سوس، چکن ویجی مکسچر، ریڈ سوس اور مایو گارلک سوس ڈال کر لپیٹ لیں۔

9 .
تندوری انڈا پراٹھا رول تیار ہے۔

Recipe Tips