Recipes

More

Spring Rolls with Potato Pillows Recipe

Spring Rolls with Potato Pillows Recipe

  • PREP TIME
    40
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    6

Presenting you the magical combo of Spring Rolls with Potato Pillows, an appetizing meal to fulfill your craving. Pair it up with Coca-Cola and let the deliciousness of this meal bring you together. 

 Ingredients

Ingredients for Potato Pillows:
Ingredients for Spring Rolls:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Filter boiled potatoes through a sieve to get fine and smooth paste.

2 .
Now, add rice flour, salt, black pepper in the potato paste and knead into a smooth dough.

3 .
Roll into a long thin pipe then cut into small portions.

4 .
Mark with a fork and deep fry until golden and crispy. Sprinkle chat masala and parsley. Serve.

5 .
In a preheated pan, add oil. Saute garlic for a minute. Add chicken, capsicum, carrot, cabbage and cook over high flame for 2 minutes or until soft.

6 .
Add soy sauce, hot sauce, salt, black pepper, red chili flakes, white pepper and cook for 2-3 minutes. Add slurry and cook for 2-3 minutes on medium to low heat.

7 .
Lastly, add green onion. Give it a good mix. Take off the flame and cool down to room temperature.

8 .
Take the spring roll sheet, add a sufficient amount of chicken vegetable filling, start to fold either ends inwards to seal the openings. Apply a little flour mixture on the edges and roll to seal the edges.

9 .
Deep fry until golden and crispy. Serve.

10 .
Your Spring Rolls are ready. Serve with Potato Pillows and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ابلے ہوئے آلوؤں کو چھاننی سے گزار لیں اور پیسٹ بنا لیں۔

2 .
اب آلو کے پیسٹ میں چاول کا آٹا، نمک اور کالی مرچیں ڈال کرنرم ڈوکی طرح گوندھ لیں۔

3 .
پھر اس کو باریک پائپ کی شکل میں رول کرلیں اور چھوٹے چھوٹے پورشنز میں کاٹ لیں۔

4 .
اب کانٹے سے نشان لگا کر گولڈن اور کرسپی ہونے تک فرائی کر لیں۔چاٹ مصالحہ اور پارسلے چھڑک کر سرو کریں۔

5 .
سپرنگ رولز بنانے کے لئے ایک پہلے سے گرم پین میں کھانے کا تیل ڈال کر اس میں لہسن ایک منٹ تک بھون لیں۔ اب اس میں چکن، شملہ مرچ، گاجر اور بند گوبھیڈال کر تیز آنچ پردو منٹ یا نرم ہونے تک پکائیں۔

6 .
اب اس میں سویا ساس، ہاٹ سوس، نمک، کالی مرچ، کٹی سرخ مرچیں اورسفید مرچ ڈال کردو سے تین منٹ تک پکاکر اس میں سلری ڈالیں اور درمیانی آنچ پرمزید دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

7 .
پھر اس میں ہرا پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں اور چولہا بند کرکے ٹھنڈا ہونے دیں۔

8 .
اب سپرنگ رول شیٹ لے کر اس پرچکن ویجیٹیبل فلنگ ڈال کر دونوں سروں کو اندر کی طرف جوڑنا شروع کریں۔پھر اس کے کناروں پر تھوڑا سا آٹے کا مکسچر لگائیں اور کناروں کوبند کرکے رول کر لیں۔

9 .
گولڈن اور کرسپی ہونے تک فرائی کر لیں۔

10 .
اسپرنگ رولز تیار ہیں۔ پٹاٹو پیلوز کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips