Recipes

More

Spicy Chicken Stuffed Bread Recipe

Spicy Chicken Stuffed Bread Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    40
  • SERVING
    4

Spicy Chicken Stuffed Bread is here to make your teatime more delightful. This super yummy baked bread is stuffed with K&N's Fajita Toppingz 'n Fillingz which makes it irresistible. Try out this Spicy Chicken Stuffed Bread today and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Dough:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, salt, sugar, yeast and mix well. Add melted butter and mix again. Now add egg, milk and knead a soft dough. Cover it with damp cloth and let it rest until it doubles in size.

2 .
In a bowl add mashed potatoes, capsicum, cabbages, peas, sweet corn, carrot, black pepper, salt, red chili powder, red chili flakes, black pepper powder and oregano and mix well. Your Potato veggie mixture is ready. Set aside.

3 .
Thaw K&N’s Fajita Toppingz 'n Fillingz as per instructions on the pack. Fry K&N’s Fajita Toppingz 'n Fillingz as per instructions on the pack.

4 .
Take the prepared dough and divide it into 2 parts. Take one part, make a dough ball and roll it out into a flat circle.

5 .
Transfer it onto greased baking pan. Now spread a layer of potato veggies mixture on it evenly. Top it with K&N’s Fajita Toppingz 'n Fillingz.

6 .
Add a layer of cheese on top. Now place another rolled-out dough and pinch the edges of the bottom and top dough to combine them. Brush the egg on the dough and sprinkle black and white sesame seeds.

7 .
Bake it in a preheated oven at 180°C for 20-30 mins.

8 .
Your Spicy Chicken Stuffed Bread is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، نمک، چینی اورخمیر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ اب اس میں پگھلا ہوا مکھن ڈال کر دوبارہ مکس کریں۔ اب اس میں انڈااور دودھ ڈال کر نر م ڈوگوندھ لیں۔پھر اسے گیلے کپڑے سے ڈھک کر سائز میں دو گنا ہونے تک سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
پٹاٹو ویجی مکسچربنانے کے لئے ایک باؤل میں میش کئے ہوئے آلو، شملہ مرچ، بند گوبھی، مٹر، سویٹ کارن، گاجر، کالی مرچ، نمک، لال مرچ پاؤڈر،کٹی لا ل مرچیں، کالی مرچ پاؤڈر اور اوریگانو ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ پٹاٹوویجی مکسچر تیار ہے۔

3 .
پٹاٹو ویجی مکسچربنانے کے لئے ایک باؤل میں میش کئے ہوئے آلو، شملہ مرچ، بند گوبھی، مٹر، سویٹ کارن، گاجر، کالی مرچ، نمک، لال مرچ پاؤڈر،کٹی لا ل مرچیں، کالی مرچ پاؤڈر اور اوریگانو ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ پٹاٹوویجی مکسچر تیار ہے۔

4 .
اب تیارڈو لیں اور اسے دوحصوں میں تقسیم کرکے ایک حصہ لیں اور پیڑا بنا کر بیل لیں۔

5 .
پھر اسے گریس کئے ہوئے بیکنگ پین میں ڈال کر پٹاٹو ویجی مکسچر کی تہہ لگائیں اور اس پر فجیتا ٹوپنگ اینڈ فلنگ رکھیں۔

6 .
اب اس پر چیز کی تہہ لگائیں۔پھر اس پر ایک اور بیلی ہوئی روٹی رکھیں اور نیچے والی ڈو کے ساتھ اچھی طرح جوڑلیں۔برش سے انڈہ لگا کر سفید اور کالے تل چھڑک دیں۔

7 .
پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر بیس سے تیس منٹ بیک کر لیں۔

8 .
مزیدارسپائسی چکن سٹفڈ بریڈ تیار ہے۔

Recipe Tips