Recipes

More

Spicy Chicken Drumsticks Recipe

Spicy Chicken Drumsticks Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Research Content

Chicken drumstick is always a quick and tasty snack which we all like. This time add more crunch and spice in your drumsticks by coating them in Kurkure and take the taste to a next level. Give this delicious crunchy and spicy chicken drumstick recipe a try and do let us know how it turned out for you.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take the chicken leg and de-bone them properly. Keep the meat and leg separately.

2 .
Now in a chopper add de-bone meat, onion, coriander roots and chop well.

3 .
In a bowl add chopped mince, green chilies, mustard paste, chilli sauce, bread crumbs, salt, red chillies powder and soy sauce and mix well. In a chopper add kurkure and chop well your kurkure crumbs are ready.

4 .
Grease your hands then take the mixture and spread evenly on chicken leg bone and cover it properly by giving the drumstick shape.

5 .
Now coat it in the flour then egg and lastly crumb in kurkure, repeat this procedure for 2 times.

6 .
Heat oil in a pan and deep fry drumstick on low medium flame for about 6 to 8 minutes until light golden brown.

7 .
Your tasty kurkure drumsticks are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن لیگ لے کر ان کی ہڈیاں نکال لیں اور گوشت سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
اب ایک چوپر میں علیحدہ کیا ہوا گوشت، پیاز اور دھنیا ڈال کر اچھی طرح چوپ کر لیں۔

3 .
پھر ایک باؤل میں چوپ کیا ہواقیمہ، سبز مرچیں، مسٹرڈ پیسٹ، چِلی سو س، بریڈ کرمز، نمک، سرخ مرچ پاؤڈر اور سویا سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب ایک چوپر میں کُرکُرے ڈال کر اچھی طرح چوپ کر لیں۔

4 .
پھر اپنے ہاتھوں کو گریس کرکے چکن لیگ ہڈی پر تیار کیا ہوا مکسچر لگائیں اور چکن لیگ کی شکل بنا لیں۔

5 .
اب اس کو میدے میں کوٹ کرکے انڈے میں ڈِپ کریں اور آخر میں کُرکُرے کرمز میں کوٹ کریں، اسی عمل کو دو بار دہرائیں۔

6 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے تیار کی ہوئی ڈرم اسٹکس کو درمیانی ہلکی آنچ پر چھ سے آٹھ منٹ فرائی کرلیں۔

7 .
مزیدار سپائسی چکن ڈرم اسٹکس تیار ہیں۔

Recipe Tips