Recipes

More

Spicy Cashew Noodles With Chicken Tikka Chunks

Spicy Cashew Noodles With Chicken Tikka Chunks

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Research Content

Cashew Noodles with Chicken Tikka Chunks is perfect recipe to have this weekend. A burst of flavor recipe which will spice up your weekend. Do make this spicy cashew noodles and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Heat water, add pinch of salt, oil and boil egg noodles in it. Drain and rinse with cold water.

2 .
Prepare K&N’s Chicken Tikka Chunks as per the instructions on the pack. Set aside

3 .
In a wok heat oil and fry cashews for a minute, take them out.

4 .
In another wok add oil and sauté garlic for a minute then add red chilies whole and fry.Add ketchup, vinegar, sriracha, salt, chili flakes, red chili powder, sugar and cook for 3 to 4 minutes.

5 .
Then add green and red bell peppers. Sauté them for a minute as well.Stir until everything is coated in the sauce evenly for a minute.

6 .
Remove wok from heat. Dish out and top noodles spring onion and sesame seeds.

7 .
Your Tasty Spicy Cashew Noodles are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں پانی گرم کر کے اس میں نمکڈالیں اور ایگ نوڈلز ابال لیں۔

2 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن تکہ چنکس تیار کر لیں۔

3 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کریں اور اس میں ایک منٹ تک کاجو فرائی کر لیں۔

4 .
پھر ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ایک منٹ لہسن بھون لیں اور سرخ ثابت مرچیں ڈال کر فرائی کر یں۔اب اس میں کیچپ، سرکہ، سریراچا سوس، نمک، کٹی لال مرچیں، لال مرچ پاؤڈر اور چینی ڈال کر تین سے چار منٹ پکائیں۔

5 .
پھر اس میں سبز اور سرخ شملا مرچ ڈال کر ایک منٹ بھون لیں اور اچھی طرح مکس کرلیں اور چولہے سے اتار لیں۔

6 .
اب اس پر نوڈلز،ہرا پیاز اور سفید تِل ڈالیں۔

7 .
مزیدار سپائسی نوڈلز تیار ہیں۔

Recipe Tips