Spaghetti Cake: Fantastic and delicious variation of Spaghetti Cake. Its SooperChef's unique creation and one of the most tasty recipe. Presenting Spaghetti Cake Recipe. ...
Read More
Spaghetti Cake: Fantastic and delicious variation of Spaghetti Cake. Its SooperChef's unique creation and one of the most tasty recipe. Presenting Spaghetti Cake Recipe.
Less Content
  • Ingredients for spaghetti cake:
  • 400g K&N’s Kafta Kabab
  • 1/4 cup Green capsicum (chopped)
  • 1/2 cup Onion (chopped)
  • 2 Garlic cloves (minced)
  • 2 tbsp Oil
  • Salt to taste
  • 1 tbsp Black pepper
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 pack Spaghetti pasta
  • 2 Eggs (beaten)
  • 1/2 cup Parmesan cheese (grated)
  • 1 & 1/4 cup Mozzarella cheese (shredded)
  • 1 cup Pasta sauce
  • Coriander leaves for garnish.
  • Ingredients for Italian seasoning:
  • 1 tsp Thyme
  • 1 tsp Oregano
  • 1 tsp Basil
  • 1 & 1/2 tsp Onion powder
  • 1 & 1/2 tsp Garlic powder
  • 1 tsp Rosemary
  • Direction of Italian seasoning:
  • Mix all the herbs together in a bowl until combined and store in a sealed container.
  • Directions:
  • Prepare K&N’s Kafta Kabab as per the instructions on the pack.
  • In a pan heat oil sauté onion and garlic for 2 minutes.
  • Then add pasta sauce, salt, black pepper, Italian seasoning and cook for 10 minutes.
  • In a pot boil water, cook spaghetti as per pack instructions. Once cooked, drain, rinse with cold water and pat dry.
  • In a separate bowl add cooked spaghetti, beaten eggs, parmesan cheese and mix it well.
  • Press the spaghetti mixture into the bottom of a greased baking pan.
  • Top it with 3/4 cup mozzarella cheese, place cooked K&N’s Kafta Kabab on it, cover it with pasta sauce.
  • Top it with remaining mozzarella cheese, sprinkle green capsicum on top.
  • Bake it in pre heated oven for 20 minutes at 180 degree.
  • Remove from oven, let it cool a bit, garnish with coriander leaves and serve.

Preparation Time:

10 minutes

Cooking Time:

35 minutes

Serve:

35 minutes

سپیگٹی کیک اجزاء:
400 K&N’s Kafta Kabab گرام
سبز شملا مرچ 1چوتھائی کپ
پیاز آدھا کپ
لہسن کی جویں 2عدد
کھانے کا تیل 2کھانے کے چمچ
کالی مرچ 1کھانے کا چمچ
اٹا لین سزننگ 1چائے کا چمچ
سپیگٹی پاستا 1پیکٹ
انڈے 2عدد
پامیزن چیز آدھا کپ
موزریلا چیز 1اور 1چوتھائی کپ
پاستا ساس 1کپ
دھنیے کے پتے گارنش کے لئے
اٹا لین سزننگ اجزاء:
تھائم 1چائے کا چمچ
اوریگانو 1چائے کا چمچ
بیزل 1چائے کا چمچ
پیاز پاؤڈر 1اور آدھا چائے کا چمچ
لہسن پاؤڈر 1اور آدھا چائے کا چمچ
روز میری 1چائے کا چمچ

اٹا لین سزننگ ترکیب:
ایک باؤل میں تمام اٹالین سزننگ کے اجزا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
ترکیب:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's Kafta Kabab تیار کر لیں۔
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں پیاز اور لہسن ڈال کردو منٹ کے لئے بھون لیں۔
اب اس میں پاستا ساس، نمک، کالی مرچ اور اٹالین سزننگ ڈال کر دس منٹ کے لئے پکائیں۔
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق سپیگٹی ابال لیں اور ٹھنڈے پا نی میں چھان لیں۔
اب ایک دوسرے باؤل میں پکی ہوئی سپیگٹی،پھینٹے ہوئے انڈے اور پامیزن چیز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
پھر سپیگٹی مکسچر کو گریس کئے ہوئے پین میں ڈال کر ہلکا سا دبا لیں۔
اب اس پر تین چوتھائی کپ موزریلا چیز، K&N's Kafta Kabab رکھ کر پاستا ساس کے ساتھ کور کر دیں۔
پھر اس پر بچی ہوئی موزریلا چیزرکھیں اور شملا مرچ چھڑک دیں۔
اب پہلے سے گرم اوون میں 180کے ٹمپریچر پر بیس منٹ کے لئے بیک کر لیں۔
پھر سپیگٹی کیک کو اوون سے نکال کرٹھنڈٖا ہونے دیں اور دھنیے کے پتوں کے ساتھ گارنش کر کے سرو کریں۔

تیاری کا وقت :

10 منٹ

پکانے کا وقت :

35 منٹ

افراد :

افراد 4-5

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *