Recipes

More

Soft Chicken Buns Recipe

Soft Chicken Buns Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    35
  • SERVING
    5

Research Content

Pull Apart Rolls a special recipe for Christmas. Christmas Tree Pull Apart Rolls stuffed with chicken filling is best dinner recipe you can enjoy. Try out this simple yet scrumptious recipe and share your feedback.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, yeast, salt, sugar, oil and mix well. Gradually add water and knead dough. Cover with cling and let it rise for 30 to 40 minutes until double in size.

2 .
In a bowl add chicken, ketchup, garlic powder, mozzarella cheese, white pepper, Italian seasoning, salt, chili flakes and sriracha sauce. Mix well and your filling is ready.

3 .
Then divide the dough into small balls of 30 grams each.

4 .
Stuff each ball with filling and again roll into ball shape. Cover for 15 minutes until double in size.

5 .
In a bowl mix egg, butter, parmesan, coriander well and set aside.

6 .
In a baking tray place buns in tree like shape, spread mozzarella on top and brush with parmesan mixture.

7 .
Bake in a preheated oven at 180 degrees for 10 to 15 minutes.

8 .
Your chicken buns in Christmas tree style are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں میدہ، خمیر، نمک، چینی اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب تھوڑا تھوڑا کر کے پانی ڈالیں اور نرم ڈو گوندھ کر تیس سے چالیس منٹ ڈھک کر رکھ دیں۔

2 .
پھر ایک باؤل میں چکن، کیچپ، لہسن پاؤڈر، موزریلا چیز، سفید مرچ، اٹالین سیزننگ، نمک، کٹی لال مرچیں اور سریراچا سو س ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں، فلنگ تیار ہے۔

3 .
اب ڈو کے تیس تیس گرام کے پیڑے بنا لیں۔

4 .
اب ڈو کے تیس تیس گرام کے پیڑے بنا لیں۔

5 .
اب ایک باؤل میں انڈے، مکھن، پامیزن اور دھنیا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
پھر بیکنگ ٹرے میں اسے درخت کی یا اپنی مرضی کی شکل میں بنا کرموزریلا چیز پھیلائیں اور پامیزن مکسچر سے برش کر دیں۔

7 .
اب پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر دس سے پندرہ منٹ بیک کرلیں۔

8 .
مزیدار چکن بنز تیار ہیں۔

Recipe Tips