Recipes

More

ShakShuka Recipe | How To Make Shakshuka | Shakshuka Eggs | Kofta Shakshuka Recipe

ShakShuka Recipe | How To Make Shakshuka | Shakshuka Eggs | Kofta Shakshuka Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Research Content

Amazing and Delicious Shakshuka Recipe for this weekend to try out in Brunch. We gave a twist by adding K&N's Kofta to get an overwhelming taste. Try out this Shakshuka and share your experience with us.


 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Prepare the K&N’s Kofta as per the instructions on the pack.

2 .
In a skillet heat oil, add cumin seeds, turmeric, coriander powder and sauté a bit. Add tomato puree, salt, pepper, sugar, paprika, ginger garlic paste mix it well and bring to boil.

3 .
When it starts boiling, cover and cook on medium flame for 20 minutes or until sauce get thick and dark. Add vegetable onion, bell pepper and capsicum in it. Now add K&N’s Kofta in it and mix it well.

4 .
Make 4 holes in the gravy with spoon and crack egg in each of them.

5 .
Cover it again and let it cook on low flame for 3 to 4 minutes.

6 .
Garnish with spring onions and serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق کوفتےتیار کر لیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں ذیرہ، ہلدی اور دھنیا پاؤڈر ڈال کر ایک منٹ کے لئے بھون لیں۔پھر اس میں پسے ہوئے ٹماٹر، نمک، کالی مرچ، چینی، پیپریکا اور ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے ابلنے دیں۔

3 .
جب ابلنا شروع ہوجائے تو ڈھکن سے ڈھانپ کر درمیانی آنچ پر بیس منٹ کے لئے ساس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔اب اس میں پیاز، شملا مرچ اور کوفتےڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

4 .
پھر گریوی میں چار سوراخ بنائیں اور ہر سوراخ میں ایک انڈہ ڈال دیں۔

5 .
اب دوبارہ ڈھکن سے ڈھانپ کر ہلکی آنچ پر تین سے چار منٹ کے لئے پکائیں۔

6 .
ہرے پیاز کے ساتھ گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips