Simple, easy, and perfect Chicken Satay Recipe. That's sooper easy recipe to make.Best recipe for dinner parties. Give it a try and do share feedback. ...
Read More
Simple, easy, and perfect Chicken Satay Recipe. That's sooper easy recipe to make.Best recipe for dinner parties. Give it a try and do share feedback.
Less Content
  • Ingredients:
  • 4 K&N’s TenderBrest
  • Olive Oil 6 tbsp
  • 1 tbsp Lemon Juice
  • 1 tsp Ginger Garlic Paste
  • 1 tsp Mustard Paste
  • 1 tsp White Pepper Powder
  • 1/2 tsp Oregano half tsp
  • 1 tbsp Chili Sauce
  • Salt as per taste
  • 1/4 tsp Turmeric
  • 1 tbsp Tomato paste
  • Cooking Method:
  • 1- Thaw the K&N’s TenderBrest as per Instructions on the pack.
  • 2- Cut the chicken breast in slices.
  • 3- In a bowl, add K&N’s TenderBrest slices, olive oil, lemon juice,salt, ginger & garlic paste, mustard paste, white pepper powder, oregano, chili sauce and mix it well.
  • 4- Now, keep in the refrigerator for 30 minutes.
  • 5- Afterward, skewer the chicken into barbeque sticks.
  • 6- Take a fry pan add some olive oil and sauté it or bake it or BBQ on coal.
  • You’re tasty Chicken Satay now ready to serve.

Preparation Time:

35-40 minutes

Cooking Time:

8-10 minutes

Serve:

4-5 persons

اجزاء:
K&N’s TenderBreast 4
زیتون کا تیل 4کھانے کے چمچ
لیموں کا رس 1کھانے کا چمچ
ادرک لہسن پیسٹ 1چائے کا چمچ
مسٹرڈ پیسٹ 1چائے کا چمچ
سفید مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
اوریگانو آدھا چائے کا چمچ
چِلی ساس 1کھانے کا چمچ
نمک حسبِ ذائقہ
ہلدی 1چوتھائی چائے کا چمچ
ٹماٹر پیسٹ 1کھانے کا چمچ

ترکیب:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N's TenderBreastنرم کر لیں۔
چکن بریسٹ کو دو برابر حصوں میں لمبائی میں کاٹ لیں۔
ایک باؤل میں چکن سلائیسیز، لیموں کا رس، نمک، ادرک لہسن پیسٹ، مسٹرڈ پیسٹ، سفید مرچ، آریگینو، چِلی ساس، ہلدی اور ٹماٹر کا پیسٹ لگا کر اچھی طرح
مکس کر لیں۔ اب اس کو 30منٹ کے لئے فریج میں رکھ دیں۔
پھر لکڑی کی سٹکس میں لگا کر 3-4منٹ دونوں طرف سے درمیانی آنچ پر ہلکے فرائی کر لیں(سیخ پر لگا کر کوئلوں پر باربی کیو بھی کر سکتے ہیں)۔

تیاری کا وقت :

35-40 منٹ

پکانے کا وقت :

08-10 منٹ

افراد :

افراد 04-05

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *