Try some Traditional Danish Food this weekend. Chef Adam has made it very easy for us all to make something different yet lip smacking Red Snapper Fish Recipe. Make this crunchy yet creamy Red Snapper Recipe and share your experience with us. ...
Read More
Try some Traditional Danish Food this weekend. Chef Adam has made it very easy for us all to make something different yet lip smacking Red Snapper Fish Recipe. Make this crunchy yet creamy Red Snapper Recipe and share your experience with us.
Less Content
  • Ingredients:
  • Red snapper fish
  • 2 & 1/2 cups cauliflower
  • 2 cups full cream
  • Salt to taste
  • 3 tsp Black pepper
  • 200g butter
  • 2 tbsp vinegar
  • 2 tbsp lemon juice
  • 4 egg yolks
  • 1/2 cup oil
  • 10-12 Almonds
  • Directions:
  • Cut fish into half and place deep cuts in it.
  • For cauliflower puree, add 2 cups of cauliflower in a pan. Then add full cream. Cook for 12-15 minutes on low medium flame. Add salt, 1 tsp black pepper and mix it well. Mash cauliflower in the pan.
  • Let it cool then blend this mixture in a blender and make smooth paste.
  • To caramelize the butter, add 200g of butter in a pan, let it turn golden brown.
  • To prepare Hollandaise sauce, in a pan add vinegar, lemon juice, salt, 1 tsp black pepper and egg yolks. Stir continuously while add egg yolks.
  • Now gradually add caramelized butter, keep on stirring until the mixture gets thick.
  • Now to roast, add 1 tbsp of oil in another pan. Add 1/2 cup cauliflower, almonds, butter (1 tbsp) and roast them until golden brown.
  • Now fry the fish in 1/2 cup of oil. Let it fry for 1 minute on high flame. Sprinkle some salt and 1 tsp of black pepper.
  • Flip it over and fry the other side.
  • Turn off the flame and 1 tbsp of butter. Let it absorb the butter flavor for 1 minute and take it out.
  • Traditional Danish recipe is ready to serve.

Preparation Time:

10 minutes

Cooking Time:

30 minutes

Serve:

2-3 persons

اجزاء:
ریڈ سنیپر فش
گوبھی 2اور آدھا کپ
فل کریم 2کپ
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ 3چائے کے چمچ
مکھن 200گرام
سرکہ 2کھانے کے چمچ
لیموں کا رس 2کھانے کے چمچ
انڈوں کی زردی 4عدد
بادام 10-12

ترکیب:
فش کو پیسیز میں کاٹ لیں۔
اب ایک پین میں گوبھی، فل کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور بارہ سے پندرہ منٹ پکائیں۔
پھر اس میں نمک، کالی مرچ چھڑک کر اچھی طرح باریککر لیں۔
اب گوبھی کے مکسچر کو بلینڈر میں اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔
پھر ایک پین میں مکھن ڈال گولڈن براؤن کر لیں۔
ہولینڈائیز ساس ترکیب:
ایک پین میں سرکہ،لیموں کا رس، نمک، کالی مرچ اور انڈوں کی زردی ڈال کر مکس کریں ۔
اب اس میں تھوڑا تھوڑا کرکے تیار کیا ہوا گولڈن براؤن مکھن ڈالیں اور مکس کرتے جائیں۔
گوبھی اور بادام روسٹ ترکیب:
ایک پین میں کھانے کا تیل ، گوبھی اور مکھن ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک روسٹ کر لیں۔
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں ایک منٹ کے لئے فش فرائی کریں پھر نمک اور کالی مرچ چھڑک دیں۔
پھر سائیڈ پلٹ کر مکھن ڈالیں اور چولہا بند کر کے ایک منٹ فرائی کریں۔

تیاری کا وقت :

10 منٹ

پکانے کا وقت :

30 منٹ

افراد :

افراد 2-3

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *