Recipes

More

Pull-Apart Sliders Recipe | Ramzan Recipes

Pull-Apart Sliders Recipe | Ramzan Recipes

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    5

Pull-Apart Sliders stuffed with K&N's Pepperoni Slices are super satisfying in look and taste. These fancy-looking buns are easier than you think. Make this delicious Pull-Apart Sliders and let us know how they turned out.

 Ingredients

Ingredients for Dough:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, salt, sugar, yeast, oil, butter, milk, egg and mix it all well.

2 .
Gradually add water and knead a smooth dough. Grease with oil. Cover it with cling and let it proof for 25 to 30 minutes or until double in size.

3 .
In a pan heat oil, add garlic in it and fry until light brown. Add onion and cook until translucent.

4 .
Add capsicum, green chilies, black pepper, paprika, and cumin powder, and coriander powder, salt and lemon juice. Mix all these ingredients well and cook it for one more minute. Your filling is ready.

5 .
Thaw K&N’s Pepperoni Slices as per instructions on pack.

6 .
Take 12-15 K&N’s Pepperoni Slices and chop them into small squares. Take out the dough and make 16 balls each of 32 grams from the dough.

7 .
Roll out each ball into circle, place a complete K&N’s Pepperoni Slice at the bottom, add filling and chopped K&N’s Pepperoni Slices over it.

8 .
Add cheese on top and combine the edges of dough to make a ball shape. Grease your baking tray with oil. Place all balls in a baking tray, brush it with egg and sprinkle sesame seeds on top.

9 .
Bake in a preheated oven at 180 degrees for 30 minutes or until light golden brown.

10 .
Garnish with basil leaves. Your tasty Cheesy Pull Apart Sliders are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، نمک، چینی، خمیر، کھانے کا تیل، مکھن، دودھ اور انڈہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب اس میں تھوڑا تھوڑا کرکے پانی ڈالیں اور نرم ڈو گوندھ کر آئل سے گریس کریں۔ اب کلنگ سے ڈھک کر پچیس سے تیس منٹ رکھ دیں۔

3 .
فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں تیل گرم کرکے ا س میں لہسن ڈالیں اور ہلکا براؤن ہونے تک بھونیں۔ اب اس میں پیاز ڈال کر کچھ دیر پکائیں۔

4 .
اب اس میں شملہ مرچ، ہری مرچ، کالی مرچ، پیپریکا، اور زیرہ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، نمک اور لیموں کا رس ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں۔فلنگ تیار ہے۔

5 .
اسمبلنگ کے لئے پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق پیپرونی سلائسز کو نرم کر لیں۔

6 .
اب بارہ سے پندرہ پیپررونی سلائسز کو چھوٹے چھوٹے ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔اب ڈو سے بتیس گرام کے سولہ پیڑے بنا لیں۔

7 .
پھر ہر پیڑے کو بیل کر اس پر پیپرونی سلائس رکھیں اور اس پر فلنگ ڈال کر کٹی ہوئی پیپرونی رکھیں۔

8 .
اب اس پر چیز رکھ کر کناروں بالز کی شکل بنا لیں۔پھر بیکنگ پین کو آئل سے گریس کریں۔اب ان بالز کو بیکنگ ٹرے میں رکھ کر برش سے انڈہ لگائیں اور تِل چھڑکیں۔

9 .
اب پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

10 .
بیزل کے پتو ں سے گارنش کریں۔مزیدار پُل اپارٹ سلائیڈ ر ز تیار ہیں۔

Recipe Tips